Bungalow.Net-

BONVIURE

Spanje balearen Andratx

  • 3
  • 1
BONVIURE

    Een modern huis voor 2-3 personen met een privé zwembad en een spectaculair uitzicht op het dorp Andratx en de bergen. Dit huis heeft een chique stijl met rustieke elementen, waardoor u in een uniek huis vakantie kunt vieren. Het zwembad van 3m x 2m groot met gechloreerd water is 1m diep. Hier kunt u genieten van een duik met een open uitzicht op het dorp en de natuur. Naast het zwembad is er een terras met gravel die u uitnodigt om 's middags een barbecue te bereiden. De buitendouche is ideaal om af te koelen tijdens warme zomerdagen. Het perceel is omheind en er zijn directe buren.
    In het huis is er een lounge met een comfortabele bank, airconditioning en een satelliet-tv. U zult genieten van koken in de volledig uitgeruste keuken met een eethoek. Er is ook een toilet op de begane grond. De wasruimte op het terras is voorzien van een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    De trap leidt naar de eerste verdieping en naar een slaapkamer met airconditioning, een tweepersoonsbed en een kledingkast. Hier vindt u een badkamer met een douche en een kleine woonkamer met een tweepersoonsslaapbank. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.
    De locatie van het huis is ideaal voor mensen die rust zoeken, maar toch dichtbij alle voorzieningen. Dit huis ligt dichtbij veel wandel- en fietsroutes. U kunt de Sierra de Tramuntana en zijn charmante dorpjes zoals Banyalbufar en Sóller verkennen, de berg La Trapa of Puig de So Na Vidala beklimmen. In het dorp Andratx vindt u alle voorzieningen: een supermarkt, bars, winkels en een benzinestation. Binnen een paar minuten bent u met de auto in Puerto de Andratx, een kustplaatsje met een luxe uitstraling. Het dichtstbijzijnde zandstrand ligt op 11 km afstand in Camp de Mar en u kunt ook een bezoek brengen aan de stranden van Sant Elm, Santa Ponsa en Cala Vinyes. De Andratx golfbaan ligt op slechts 4 km van het huis. Een auto is noodzakelijk, maar we raden een kleine auto aan omdat de weg naar het huis smal is.
    Er zijn twee parkeerplaatsen
    Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten
    Huisdieren zijn niet toegestaan
    Het houden van evenementen is niet toegestaan
    Afstanden:
    Strand 11 km - Platja Camp de Mar
    Luchthaven: 46.2 km - Son San Joan
    Golf: 4 km - Golf Andratx
    Dorpscentrum: 0.500 km - Andratx
    Treinstation: 38,7 km - Estació Intermodal de Palma
    Bus: 0.700 km - linea 102
    Veerboot: 35.9 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 37 km - Hospital Son Espasses

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Andratx

    WeatherAPI.com