Bungalow.Net-

CAN PERE VELL

Spanje balearen Andratx

  • 10
  • 5
CAN PERE VELL

    Ruime en elegante villa in Andratx voor tien personen, omgeven door bergen en bossen, met een privézwembad. Hier zult u genieten van een vakantie in Mallorcaanse stijl in een rustige en mooie omgeving. Het privé zwembad van 9 x 4,5 m heeft een diepte van 1 tot 2,1 m. Het is omgeven door de natuur. Na een verfrissende duik kunt u zonnebaden in een van de tien ligbedden en ontspannen. Voor lunch kunt u een heerlijke barbecue met vlees en groenten bereiden. Het terras is de perfecte plek voor lange avonden met familie en vrienden. De veranda is een meer intieme plek om een boek te lezen of te babbelen in kleine groepen. Het perceel is omheind en het huis heeft geen naaste buren.
    De kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen en de eigenaren hebben elke kamer in een authentieke Mallorcaanse stijl ingericht. In de woonkamer kunt u op de bank liggen en een film kijken op de SAT-TV, terwijl er een warm vuur in de open haard brandt. Het eetgedeelte heeft een geweldige tafel voor tien personen. In de keuken kunt u uw favoriete gerechten bereiden. Het is uitgerust met alles wat u nodig heeft, waaronder een gasfornuis en een vaatwasser. Daarnaast is er ook een wasruimte met een wasmachine, droger, stofzuiger, strijkijzer en strijkplank op het terras.
    Op de begane grond is er een toilet en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een kast. Boven bevinden zich vier slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en de andere twee met twee eenpersoonsbedden. Er zijn ook twee badkamers met een bad en een en-suite badkamer met een douche. Als u in de winter komt, is er centrale verwarming en voor de zomer zijn er 6 ventilators beschikbaar.
    Deze accommodatie is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust. Tegelijkertijd ligt de stad Andratx in het zuid-oosten van Mallorca op slechts 5 km afstand. In dit gebied kunt u wandelen of een fietstocht maken naar Coma freda, Puig de So Na Vidala of Cala d'Egos. In het dorp Andratx zijn er supermarkten, een benzinestation, restaurants, dat is alles wat u nodig heeft om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf. Port d 'Andratx is luxueuzer en daar vindt u jachten en grote boten. Het dichtstbijzijnde zandstrand bevindt zich in Sant Elm, op 12 km afstand. Als u van golfen houdt, is de dichtstbijzijnde golfbaan in Santa Ponsa, op slechts 9 km afstand.
    Er is parkeergelegenheid voor 4 auto's.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Afstanden
    Strand: 12 km - Sant Elm
    Luchthaven: 38 km - Son San Joan
    Golfbaan: 9 km - Golf Santa Ponsa
    Dorp: 5 km - Capdella
    Treinstation: 31 km - Palma
    Bushalte: 6 km - Capdella
    Veerboot: 29 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 17 km - Magaluf
    Borg: €300,-
    Verwarming (oktober - mei): €20,- per nacht (optioneel)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Andratx

    WeatherAPI.com