Bungalow.Net-

SA BASSA

Spanje balearen Ariany

  • 6
  • 3
SA BASSA

    Welkom in dit prachtige huis aan de rand van Ariany. Dit huis is geschikt voor 6 personen.
    De accommodatie beschikt over een grote tuin, een zwembad van 9 x 3,6 m met een diepte van 1,20 tot 1,70 m, een volledig uitgeruste veranda, een tafelvoetbaltafel, een tennisbaan met rackets en ballen en een barbecue.
    Dit huis van 220 m2 verdeeld over twee woonlagen heeft drie slaapkamers gelegen op de eerste verdieping. Twee zijn uitgerust elk met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Alle zijn voorzien van airconditioning. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er zijn drie badkamers bedoeld voor het hele huis, twee op de eerste verdieping met bad en één op de begane grond met douche.
    De gezellige woonkamer heeft twee banken, een salontafel, een open haard, satelliet-tv en airconditioning. De eetkamer beschikt over een eettafel en stoelen. De aparte keuken, met een keramische kookplaat, is volledig uitgerust. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Ariany is een klein landelijk dorp aan de oostkant van het eiland. De omgeving heeft veel vruchtbare velden die door lokale boeren worden gecultiveerd. Dit idyllische landschap nodigt u uit om lange wandelingen op het platteland te maken, te hiken, te fietsen en de schoonheid van dit rustige gebied te verkennen, waar er nog enkele windmolens zijn. Op de horizon staat een heuvel genaamd Puig de Bonany (317 m), met de kleine hermitage van Bonany, waar u de Serra de Tramuntana (in het noorden), de Serra de Llevant (in het zuidoosten), het gehele gebied Pla de Mallorca (in het centrum) en de baai van Alcúdia kunt zien. Het is een geweldige plek!
    Op slechts 13 km afstand bereikt u Manacor, een stad waar u alles kunt vinden tijdens uw vakantie: grote supermarkten, cafés, restaurants, pubs, banken, apotheken, lokale en ambachtelijke winkels, internationale winkels, een ziekenhuis enz. Portocristo, dicht bij Manacor, is waar de Caves of Drach zich bevinden, een reeks van vier grotten die met elkaar verbonden zijn, gevormd door de werking van de waterinlaat van de Middellandse Zee. Er is een groot ondergronds meer genaamd Lake Martel (Llac Martel), ongeveer 115 m lang en 30 m breed, waar klassieke muziekconcerten dagelijks worden gegeven. U kunt het meer per boot oversteken aan het einde van het concert.
    De stranden en baaien van Son Serra de Marina, Cala Millor enz liggen op slechts 20 km van het huis.
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Er is buitenparkeerplaats voor 4 auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor extra kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    AFSTANDEN
    Strand: 14 km - Can Picafort
    Luchthaven: 65 km - Son Sant Joan Airport
    Golfbaan: 22 km - Manacor
    Stad: 1 km - Ariany
    Treinstation: 11 km - Muro
    Bushalte: 6 km - Santa Margalida
    Veerboot: 21 km - Alcúdia
    Ziekenhuis: 25 km - Hospital Inca
    Toeristenvergunning: 6088

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Ariany

    WeatherAPI.com