Bungalow.Net-

SA CORBAIA

Spanje balearen Arta

  • 6
  • 3
SA CORBAIA

    Dit prachtige landelijke huis aan de rand van Artá, met een privézwembad en uitzicht op de bergen, verwelkomt zes gasten.

    U kunt optimaal genieten van het mooie weer in het fantastische zwembad van 10m x 4,5m, met een diepte tot 1,80m en omringd door gras. Het is erg rustig om de natuurlijke watervijver en zijn kleine waterval te overdenken. Er is een buitendouche voor een snelle opfrissing. Naast het zwembad vindt u twee gemeubileerde ruimtes, ideaal om te genieten van een lekker ontbijt of een smakelijk diner bereid in de barbecue.

    Het huis werkt op zonne-energie en beschikt over alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. Als u binnenkomt, vindt u een comfortabele woonkamer met een open haard, ideaal om samen te ontspannen terwijl u naar een film kijkt op de satelliet-tv. De gaskeuken heeft een zeer charmante stijl. Drie slaapkamers met een tweepersoonsbed en een kledingkast elk, twee van hen met een badkamer en suite met een warme buis of een douche, nodigen u uit om te dromen na een lange dag. Er is ook een gedeelde badkamer met een douche. Voor de kleintjes van het gezin beschikt het huis over een paar tafelspelen en voor de baby's een kinderbedje en een hoge stoel tot uw dienst. We kunnen maximaal vier ventilatoren geven voor de zomer. Het pand beschikt over centrale verwarming voor de winter. Er is een wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    Artá is een prachtig dorp vlakbij de kust van Llevant, op ongeveer 10 minuten rijden met de auto. Er zijn leuke cafés, restaurants en bars in het centrum en op woensdag kunt u de markt bezoeken en verse groenten en fruit, handwerk en kleding kopen. Het museum Ses Païsses en de archeologische site met dezelfde naam tonen overblijfselen van een vroegere cultuur en u kunt 3000 jaar geleden meer leren over het leven op Mallorca. Als je zin hebt in een dag op het strand, dan is het aan jou! Bezoek Cala Mesquida, Cala Torta of Cala Agulla. Cala Ratjada, beroemd om zijn nachtleven, is ongeveer 15 minuten met de auto.

    Neem voor meerkosten contact op met de adverteerder.
    Uw huisdieren zijn welkom!
    Evenementenvieringen zijn niet toegestaan.
    Er is een parkeerplaats voor twee auto's.
    Er is een externe parkeerplaats voor twee auto's.

    Afstanden:
    Strand: 10 km - Canyamel
    Luchthaven: 64 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 6,5km - Pula Golf (Son Servera)
    Dorp: 2km: -Artá
    Treinstation: 23km - Manacor
    Bushalte: 2km - Artá
    Veerboot: 12 km - Cala Ratjada
    Ziekenhuis: 23km - Manacor

    Toeristenlicentie: L12E6179 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Arta

    WeatherAPI.com