Bungalow.Net-

TORNASOL

Spanje balearen Arta

  • 6
  • 3
TORNASOL

    Zomerhuis voor 6 personen in Colonia de Sant Pere, in het noorden van Mallorca, op 300 meter van de zee. Deze gelijkvloerse accommodatie heeft een terras met twee ligbedden en het is ideaal om van de Mallorcaanse zon te genieten. Omdat het zich in een woonwijk bevindt, zijn er directe buren.
    Er is een woonkamer waar u een film op de satelliet-tv of een dvd kunt bekijken. Op herfstavonden kunt u een warm vuur maken in de openhaard. Het eetgedeelte is voorzien van een rustieke houten tafel waar zes mensen kunnen genieten van gesprekken en lunch. Als u wilt koken, is er een goed uitgeruste keuken met een keramische kookplaat. De wasmachine, het strijkijzer en strijkplank zijn te vinden in een van de badkamers.
    Deze accommodatie is ideaal voor 6 gasten. Er zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden, allemaal met een kast, evenals twee badkamers met douche. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.
    Colonia de Sant Pere is een oud vissersdorp gelegen in het noorden van het eiland. Het is een klein juweeltje tussen de zee en de bergen, ideaal voor strandvakanties en voor sporten zoals wandelen en fietsen. Er zijn vele stranden rond het dorp, zoals Cala Torta of Caló des Ermitans. In het dorp vindt u een zeeclub met een restaurant, de boulevard met bars en restaurants, evenals een supermarkt. In Cala Ratjada en Can Picafort vindt u nachtleven tijdens de zomer, grotere supermarkten en een gevarieerd recreatieaanbod voor zowel volwassenen als kinderen.
    Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    Alleen de begane grond kan gebruikt worden. De eerste verdieping van deze accommodatie is onbewoond en gesloten.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Afstanden
    Strand: 0.3 km - Colònia de Sant Pere
    Luchthaven: 63 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 17 km - Golf Capdepera
    Dorp: 0.1 km - Colònia de Sant Pere
    Treinstation: 33 km - Manacor
    Bushalte: 1 km - Colònia de Sant Pere
    Veerboot: 25 km - Cala Ratjada
    Ziekenhuis: 32 km - Hospital de Manacor

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Arta

    WeatherAPI.com