Bungalow.Net-

VILLA DIVINA

Spanje balearen Arta

  • 5
  • 3
VILLA DIVINA

    Deze villa met privé zwembad ligt in Betlem in het noorden van Mallorca, op slechts 400 meter van de zee en is geschikt voor 4 of 5 personen. Geniet van een luie middag in de zon op een van de vier ligstoelen, vergezeld van een prachtig uitzicht op de bergen. Het zwembad van 7m x 3m met een diepte van 0,7m tot 2m is privé. Naast het zwembad is er een terras dat perfect is voor een klein ontbijt. De veranda is een leuke plek voor een barbecue met uw familie. Er is ook een buitendouche. Kinderen zullen genieten van de tuin met een gazon van 60m2. Het perceel is omheind en er zijn directe buren.
    De accommodatie beschikt over een woonkamer met airconditioning voorzien van satelliet-tv (alleen Duitse en Spaanse kanalen) en een kleine open keuken uitgerust met keramisch fornuis, oven en kookgerei. De wasruimte is uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn drie slaapkamers met airconditioning, twee met een tweepersoonsbed en één met een eenpersoonsbed. De laatste heeft ook een bureau. Het huis heeft een badkamer met bad. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.
    Betlem ligt in het noorden van Mallorca, een rustige en kleine urbanisatie. Het huis ligt op 400 meter van de zee en het rotsachtige strand. Met de auto kunt u meer zowel rotsachtige als zandstranden verkennen zoals Ca Na Clara, Caló des Ermitans of Caló des Parral in Colonia de Sant Pere. Betlem is een rustige en kleine plaats, u vindt winkels of restaurants in Colonia de Sant Pere (op ongeveer 4 km afstand).
    Opmerking: De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Afstanden:
    Strand: 0,4 km - rotsstrand van Betlem
    Luchthaven: 70,2 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 21,1 km - Golf Capdepera
    Dorp: 4.3 km - Colònia de Sant Pere
    Treinstation: 27.9 km - Petra
    Bushalte: 0.75 km - Betlem
    Veerboot: 32,8 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 29.5 km - Hospital General de Muro

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Arta

    WeatherAPI.com