Bungalow.Net-

BELLPUIG ARTA

Spanje balearen Artà

  • 8
  • 4
BELLPUIG ARTA

    Deze fantastische rustieke villa met privézwembad aan de rand van Artà is modern ingericht en biedt plaats aan maximaal 8 personen
    De idyllische sfeer van het platteland is de perfet-bondgenoot om een onvergetelijk verblijf te hebben. Je voelt aan het begin van de dag de kalmte, de adem en de geluiden van de natuur terwijl je geniet van een heerlijk ontbijt onder de veranda en recupereert voor de eindeloze dag aan het zwembad. Het prachtige chloorfilterbad, met een afmeting van 10 x 4 meter en een waterdiepte van 1,5 tot 1,6 meter, biedt ruimte aan een jacuzzi om u helemaal ontspannen te maken. Houd er rekening mee dat het bubbelbadwater niet kan worden verwarmd. Maar wat als u alleen maar wilt afkoelen na het zonnebaden onder de zon van Mallorca op een van de acht ligstoelen? Vervolgens wacht een spectaculaire gasbarbecue op u om heerlijke maaltijden in de open lucht te bereiden. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.

    Met een geweldig karakter en slechts één verdieping, verrast het prachtige stenen gebouw dat met zonnepanelen werkt, met de vermenging van rustiek en modern. Wanneer u binnenkomt, ontmoet de grote woon-eetkamer u en het is de perfecte plaats voor uw familie of vriendenvergaderingen. Het is ongetwijfeld een uitnodiging om op de bank of in fauteuils te gaan zitten, het maakt niet uit of het een tijdje duurt, zodat u de satelliet-tv-kanalen kunt bekijken, kunt lezen of naar muziek kunt luisteren. Bovendien zorgt de open haard voor een grote warmte als het buiten kouder wordt. Wanneer je de keuken binnengaat, voel je jezelf in een desig magazine: modern meubilair, een prachtig eiland met ontlasting, roestvrijstalen apparaten en een gaspit. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank zijn ook hier te vinden. Er zijn 4 slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en de andere twee met twee eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers hebben een kast en een ventilator. Als u met uw baby reist, kunnen we maximaal twee babybedjes en twee kinderstoelen klaarleggen. Ten slotte zijn er twee badkamers in het huis, een met een douche en de andere met een bubbelbad en een onafhankelijke douche.

    Dit is een landelijk huis in een zeer rustige omgeving aan de rand van Artá, op ongeveer 3,2 km afstand. Dit is geweldig want het biedt u de mogelijkheid om te genieten van de rust en de natuur, met alle benodigde diensten tegelijkertijd, zoals supermarkten, traditionele bars en restaurants waar u de Mallorcaanse gerechten kunt proeven. De toegang tot de oostelijke stranden is ook erg gemakkelijk. De dichtstbijzijnde is Costa dels Pins, op ongeveer 11,5 km afstand, en ook andere ongerepte baaien liggen in de buurt. Als u van golfen houdt, is de dichtstbijzijnde golfbaan die in Capdepera en deze ligt op ongeveer 8,3 km afstand.

    Er is een parkeerplaats voor 4 auto's.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

    Afstanden
    Strand: 11,5 km - Costa des Pins
    Luchthaven: 64.3 km - Son Sant Joan
    Golfterrein: 8,3 km - Golf de Capdepera
    Town: 3.2 km - Artà
    Treinstation: 19 km - Estación de Manacor
    Bushalte: 3,6 km - Artà
    Veerboot: 74.5 km - Puerto de Palma
    Ziekenhuis: 17,8 km - Hospital de Manacor

    Toeristenlicentie: ETV / 12090

    De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Artà

    WeatherAPI.com