Bungalow.Net-

TORAMO

Spanje balearen Binissalem

  • 8
  • 4
TORAMO

    Welkom bij dit fantastische huis in Binissalem, in het midden van Mallorca, met prachtig uitzicht op het bos, geschikt voor 8 personen. Dit huis heeft een prachtig zwembad van 12m x 6m met een diepte van 0,9 en 2m, omgeven door een terras en een mooie tuin. De veranda is een leuke plek om heerlijke barbecues te bereiden met vrienden en genieten van zomerse diners. Het huis is helemaal omheind en er zijn geen directe buren.
    Op de 1 verdieping vindt u een keuken met een keramische kookplaat en basis kookgerei en ook een rustieke eetkamer. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Op de begane grond vindt u een volledig uitgeruste keuken-eetkamer voorzien van een keramische kookplaat; een zitruimte met satelliet-tv en toegang tot het zwembad. Op deze verdieping vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met bad.
    Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers elk met een tweepersoonsbed (waarvan één met een badkamer met douche en een bad) en een andere badkamer met een bad bedoeld voor de hele accommodatie. Twee van de slaapkamers hebben toegang elk tot een terras met fantastisch uitzicht op het bos. Als u met uw baby reist, is een kinderbedje en een kinderstoel gratis beschikbaar.
    Deze mooie villa ligt dichtbij Binissalem, een Mallorcaans dorp dat zeer bekend is door de wijnproductie. U kunt een prettige wandeling maken over de typische straten, genieten van een fijn diner op het plein en de ware essentie van het Mallorcaanse leven leren kennen. Er zijn veel wijnkelders in de buurt, waar u wijnproeverijen kunt genieten, één van hen is José Ferrer-kelder, zeer beroemd op het eiland. U vindt alles wat u nodig heeft in het dorp, zoals supermarkten, bars, restaurants...
    Binissalem ligt dichtbij de prachtige Serra de Tramuntana, een ideale plek om te fietsen of wandelen naar de bergen. Het kasteel Alaró is een bestemming die u niet mag missen, evenals de Salt des Freu watervallen. Als u voor het strand kiest, ligt de noordkust op maar dertig minuten rijden van het dorp met prachtige witte zandstranden met rustig water, zoals Puerto de Alcúdia, Puerto de Pollença en Playa de Formentor met een vuurtoren die het meest noordelijke puntje van het eiland markeert met magische uitzichten, omringd door kliffen en de Middellandse Zee.
    Opmerking: Deze verhuur kan personen onder 27 jaar niet accepteren, behalve als ze met hun ouders reizen.
    We hebben kopieën van elke ID nodig om de reservering te accepteren.
    Voor aanvullende kosten kunt u contact opnemen met de adverteerder.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats voor 6 auto's.
    U kunt de twee open haarden niet gebruiken.
    Afstanden:
    Strand: 35km - Port d'Alcúdia
    Luchthaven: 35 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 15km - Pollença
    Dorp: 1km - Lloseta
    Treinstation: 1km - Lloseta
    Bushalte: 1km - Lloseta
    Veerboot: 35km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 8km - Inca

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Binissalem

    WeatherAPI.com