Bungalow.Net-

CA SA TIA

Spanje balearen Binissalem

  • 6
  • 2
CA SA TIA

    Kostbaar, rijtjeshuis met privé zwembad in Binissalem, in het midden van het eiland. Het biedt een tweede huis voor maximaal 4-6 personen.
    Dit huis heeft zijn eigen, persoonlijke karakter, met speciale kleurrijke accenten en een uitgebalanceerde mix tussen antiek en modern meubilair. Het privé chloor zwembad meet 7m x 4m en heeft een diepte tussen 0,7 - 1,6m. De prachtige patio nodigt uit om te zonnebaden op een van de vier ligstoelen of geniet van een ontspannen gesprek onder de sterrenhemel. De buitendouche is perfect om het chloor af te spoelen. Er is een barbecue. Het huis ligt in het dorp, wat betekent dat er directe buren zijn.

    Het huis van 140m2 is alleen op de begane grond. De woon- en eetkamer met open keuken heeft twee zithoeken, satelliet-tv, airconditioning en wifi. Er is een eettafel voor 4 in de keuken en een voor 6 personen, in de aparte eetkamer. De keuken heeft een vitrokeramische kookplaat, een elektrische oven, een vaatwasser en alle benodigde keukengerei om een heerlijke maaltijd te bereiden. In de wasruimte vindt u een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn in totaal drie slaapkamers: twee met een tweepersoonsbed en een kledingkast, en één met twee eenpersoonsbedden en een kledingrek. De slaapkamers zijn ingericht met semi-antiek meubilair en goed verzorgd. Er is een badkamer voor algemeen gebruik, met een douche. Op verzoek kunnen we een babybedje en een kinderstoel klaarmaken. Er is airconditioning in de hal naar de slaapkamers.

    Het huis is gelegen in Binissalem, beroemd om zijn uitstekende wijnproductie. Mis het niet op een glas wijn op het dorpsplein! In september viert het dorp de druivenoogst, met veel festiviteiten en activiteiten. In Binissalem vindt u alle noodzakelijke diensten, zoals supermarkten en restaurants. De stranden van Port d'Alcúdia of Playa de Muro, in het noorden, en Playa de Palma, in het zuiden, liggen op slechts 30 minuten rijden van het huis. Op slechts 10 km afstand kunt u wandelen of fietsen in het Tramuntana-gebergte.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Viering van feesten of vergelijkbare evenementen is niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.
    Er is parkeergelegenheid voor 1 auto.


    Afstanden:
    Strand: 29,4 km - Playa de Palma
    Luchthaven: 30.1 km - luchthaven van Palma
    Golfbaan: 18.2 km - Golf de Puntiro
    Dorp: 4,7 km - Binissalem
    Station: 1,3 km - Binissalem
    Busstation: 0,05 km - Binissalem
    Veerboot: 27.9 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 7.9 km - Hospital comarcal d'Inca

    Toeristenlicentie: L12E3560 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met de verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Binissalem

    WeatherAPI.com