Bungalow.Net-

CAS BERBON

Spanje balearen Binissalem

  • 6
  • 3
CAS BERBON

    Dit mooie herenhuis met privézwembad ligt in Binissalem in de buurt van het Tramuntana-gebergte en biedt gemakkelijk plaats aan 6 personen.
    Dit herenhuis is perfect voor een authentieke vakantie in het hart van Mallorca. Het zoutwaterbad van 6,5m x 3m met een diepte van 1m tot 1,5m is omgeven door een tuin met meerdere ligbedden. U kunt gaan zitten onder de bomen en spelen met uw kinderen. Misschien hebt u zin in een lekkere barbecue? Er is een mooie veranda waar u heerlijk buiten kunt eten. Het huis ligt in de stad en er zijn buren.

    Het huis is in 2017 gerenoveerd en biedt accommodatie op 110 m2 en een verdieping. Bij binnenkomst van het huis bevindt u zich in de moderne zit-eetkamer met open keuken. Ga op de bank zitten en geniet van een rustige avond, misschien tv kijken (satellietzenders) of lunchen met uw geliefden. Er is een eettafel met 6 stoelen. De goed uitgeruste keuken is voorzien van een gasfornuis en wat keukengerei. Het huis biedt ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    U kunt kiezen tussen drie eenvoudig ingerichte slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed. Alle drie komen met een kast en een ventilator. Er zijn twee baden met douche en een kinderbed en een kinderstoel voor het geval u met uw baby komt.

    Gelegen in Binissalem, vindt u alles wat u nodig heeft in de buurt, zoals enkele winkels, goede restaurants en Spaanse tapasbars waar u onze mediterrane keuken kunt uitproberen. De snelweg is gemakkelijk bereikbaar, zodat u meer plekken op het eiland kunt bezoeken. Het volgende zandstrand ligt op 25 km afstand in Palma en het wordt Can Pere Antoni genoemd. Trouwens, je zou de stranden van Alcúdia, Pollença en Can Picafort kunnen bezoeken. De omgeving van Binissalem is geweldig om te wandelen, fietsen en excursies per auto door het Tramuntana-gebergte.

    Opmerking: We kunnen geen gasten onder de 28 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.


    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Evenementen zijn niet toegestaan op het terrein.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

    Afstanden
    Strand: 25,0 km - Can Pere Antoni, Palma
    Luchthaven: 27,8 km - Son Sant Joan
    Golfterrein: 18.3 km - Puntiro
    Town: 0.2 km - Binissalem
    Treinstation: 0,5 km - Binissalem
    Bushalte: 3,1 km - Binissalem
    Veerboot: 31.9 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 13.8 km - Inca

    Toeristenlicentie: L95E13356 / 2017 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Binissalem

    WeatherAPI.com