Bungalow.Net-

RAFAL DE BUGER

Spanje balearen Buger

  • 10
  • 5
RAFAL DE BUGER

    Deze charmante 16e eeuwse finca met privé zwembad en tuin is ideaal voor een rustige vakantie op het platteland. Het biedt ruimte voor 10 tot 11 personen.
    Buiten vindt u veel hoeken om van uw vrije tijd te genieten. Begin de dag met een verfrissende duik in het grote zwembad van 13 x 7,5 m met een diepte van 0-2.20 m, hou een siësta in de zon op een ligstoelen en een barbecueavond met vrienden en familie. Bij de barbecue vindt u ook een gasfornuis, een houten oven en voldoende ruimte om uw favoriete gerechten te bereiden. Het grote terras nodigt u uit om te ontbijten onder de schaduw van de bomen en de relaxruimte is een prachtige hoek voor een glas wijn 's middags. Deze authentieke villa is omheind en er zijn buren.
    De accommodatie met harmonieus ingerichte kamers is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond nodigen twee woonruimten u uit om een paar uur samen door te brengen bij de open haard of om een film op de satelliet-tv met het hele gezin te bekijken. Bij de grote eettafel vindt iedereen zijn favoriete plek en in de goed uitgeruste keuken met keramische kookplaat zult u niets missen om maaltijden te bereiden. Er is een wasmachine, strijkplank en strijkijzer aanwezig. Het huis kan in de wintermaanden met centrale verwarming (op stookolie) verwarmd worden.
    Er zijn vijf ruime slaapkamers. Vier slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, drie met twee eenpersoonsbedden en kledingkast en één met een tweepersoonsbed en zonder kast. De slaapkamer op de begane grond heeft twee eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers hebben airconditioning en een eigen badkamer met bad of douche. Een kinderbedje en kinderstoel of een extra bed zijn op aanvraag beschikbaar. De badkamer met een bad op de begane grond is toegankelijk voor alle gasten.
    Het huisje ligt op het platteland, dichtbij het kleine dorp Búger. In het centrum vindt u een kleine supermarkt, een restaurant en een apotheek. Meer winkelmogelijkheden vindt u in Inca en Sa Pobla. Zondag is de marktdag in Sa Pobla, waar u verse groenten en fruit kunt kopen van de lokale boeren.
    U heeft een auto nodig om de prachtige noordkust van het eiland te bereiken. Playa de Muro, Can Picafort, Formentor, Puerto de Pollensa en Cala Sant Vicente zijn slechts een paar voorbeelden van fijnkorrelige zandstranden. De pittoreske oude binnenstad van Pollença met de Golgota is een leuke halve dagtrip. Daarnaast kunt u in de omgeving mooie wandel- en fietstochten maken.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele toeslagen.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's.
    De wisseldag in juli en augustus is zaterdag.
    Afstanden:
    Strand: 18 km - Can Picafort
    Luchthaven: 55 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 16 km - Pollença
    Stad: 5 km - Sa Pobla
    Treinstation: 5 km - Sa Pobla
    Busstation: 5 km - Sa Pobla
    Veerboot: 15 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 9 km - Comarcal de Inca
    Toeristenvergunning: VTV 0445 BAL

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Buger

    WeatherAPI.com