Bungalow.Net-

FIGUERA BLANCA

Spanje balearen Buger

  • 4
  • 2
FIGUERA BLANCA

    Welkom bij dit prachtige huis dichtbij Búger! Hier vindt u al het comfort om uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken.
    Het huis is 75 m2 groot; Het is ideaal voor koppels of kleine gezinnen, omdat het twee tweepersoons slaapkamers heeft (één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden). Het huis heeft een badkamer met douche. De gezellige woonkamer is voorzien van twee comfortabele banken, satelliet-tv en een cd/dvd-speler. De keuken-eetkamer heeft alle keukengerei en elektrische apparaten die u nodig heeft tijdens uw vakantie: blender, magnetron, koelkast met vriezer, gasfornuis, koffiezetapparaat, broodrooster en een tafel met stoelen voor de dagelijkse maaltijden.
    De buitenruimtes zijn geweldig; het gehele perceel heeft een oppervlakte van 5000 m2. In de prachtige mediterrane tuin vindt u een paar plekken waar u kunt ontspannen met een koud drankje en de omliggende natuur bewonderen. Voor de kleintjes is er een schommel en een glijbaan zodat ze vrij kunnen spelen.
    Het zoutwater-zwembad van 9 x 4 meter is omgeven door een terras met ligbedden en parasols, zodat u van het goede weer kunt genieten. Daarnaast is er een tafel met vier stoelen waar u iets kunt nuttigen terwijl de kinderen zich in het zwembad vermaken.
    Dankzij de centrale ligging van het huis kunt heel gemakkelijk overal komen. Een auto is echter nodig, want het huis ligt op 1,8 km van de dichtstbijzijnde bushalte in Búger. In dit dorp vindt u supermarkten, restaurants, apotheek, bushalte enz. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis ligt in Inca (8,8 km).
    In Inca vindt u een gevarieerd aanbod van winkels en restaurants (verse vis, vleesgerechten, pizza, pasta, sushi, tapas, proefmenu's of traditioneel Mallorcaans eten). Er is elke donderdag een lokale markt in Inca en de stad wordt een levendige plek.
    Met de auto bent u binnen 20 minuten bij mooi stranden zoals Platja de Muro, Can Picafort, Port d'Alcúdia en Port de Pollença. We raden u ook aan om Cala Sant Vicenç en de stad Pollença te bezoeken, waar u de 365 treden naar El Calvari kunt beklimmen. Het is de moeite waard!
    Toeristenvergunning: ET / 2736

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Buger

    WeatherAPI.com