Bungalow.Net-

ES SESTADORS

Spanje balearen Buger

  • 6
  • 3
ES SESTADORS

    Welkom in dit prachtig gerestaureerde huis, gebouwd in de 16e eeuw, gelegen op het platteland, in het centrum van het eiland dichtbij Búger. Het is geschikt voor 6 personen + 1 extra.
    De accommodatie beschikt over een mooie, grote tuin, een zwembad van 8 x 5 m, een zone met ligstoelen en een barbecue op de volledig uitgeruste veranda.
    Dit rustieke huis van 184 m2 is gelijkvloers. Het heeft twee slaapkamers voorzien van airconditioning en een eigen badkamer (één met douche en één met bad). Een opklapbaar bed en twee babybedjes zijn op aanvraag beschikbaar.
    Bij de woning is er een aangebouwde woonkamer voorzien van een bank en een tv, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche. Het is voorzien van airconditioning.
    De hoofdwoonkamer van het huis is erg gezellig en heeft twee banken, een fauteuil, een salontafel, satelliet-tv, een open haard en airconditioning. De eetkamer is uitgerust met een eettafel en stoelen. De aparte keuken is volledig uitgerust inclusief een gasfornuis. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Dankzij de ligging van het huis in het centrum van het eiland kunt u heel gemakkelijk overal komen. Het is echter nodig om een auto te huren, aangezien het huis op 1,5 km van het dichtstbijzijnde busstation in Búger ligt. In dit dorp is er een supermarkt, een aantal restaurants en een apotheek. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis ligt in Inca, op 12,4 km afstand.
    In Inca vindt u een gevarieerd aanbod aan winkels en restaurants waar verse vis, vlees, pizza, pasta, sushi, tapas, proefmenu's of traditionele Mallorcaanse gerechten worden geserveerd. Elke donderdag wordt een grote markt gehouden rond de hoofdstraten van Inca, die een bruisende plaats wordt.
    In Sa Pobla, op slechts 5 km afstand, vindt u supermarkten, cafés, bars, restaurants, medisch centrum, sportcentrum etc. Zondag is de marktdag in Sa Pobla.
    Binnen slechts 20 minuten bent u met de auto bij enkele fantastische stranden zoals Platja de Muro, Can Picafort, Port Alcudia, Platja de Formentor en Port de Pollença. We raden aan om ook Cala Sant Vincenç en de stad Pollença te bezoeken, waar u de Calvari (365 treden) kunt beklimmen en genieten van het uitzicht!
    Huisdieren, tot 5 kg, zijn toegestaan op het terrein.
    Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    AFSTANDEN
    Strand: 18km - Can Picafort
    Luchthaven: 48 km - Luchthaven Son Sant Joan
    Golf: 12.5 km - Pollença
    Dorp: 2,7 km - Búger
    Treinstation: 5 km - Sa Pobla
    Bushalte: 2.7 km - Búger
    Veerboot: 18,4 km - Port Alcúdia
    Ziekenhuis: 12 km - Hospital Inca
    Toeristenvergunning: 448

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Buger

    WeatherAPI.com