Belvilla-

Mont Blau

Spanje balearen Búger

  • 8
  • 4
Mont Blau

    Dit is een spectaculaire villa met 4 slaapkamers in Búger. Het heeft een zoutwaterzwembad met een adembenemend uitzicht op de omliggende bossen en bergen en is perfect voor twee gezinnen.

    Bezoek de prachtige witte zandstranden met kristalhelder water zoals Puerto de Alcudia (16 km) of Can Picafort. Door hun ondiepe wateren zijn ze perfect om watersporten te beoefenen en om met kinderen te bezoeken. Er zijn ook geweldige baaien met zand of kiezel in de buurt, zoals Cala San Vicente of La Victoria. Golfclub Pollença ligt op 14,5 km afstand en u vindt supermarkten en restaurants binnen 400 meter.

    De woning heeft twee grote terrassen waar u heerlijk kunt ontspannen. Een ervan is perfect voor een barbecue. Er is ook een jacuzzi voor uw ontspanning. De woon / eetkamer heeft een satelliet-tv en airconditioning. Op aanvraag kunt u een kinderbedje en kinderstoel krijgen.

    Het openbaar vervoer ligt op 300 meter afstand en het treinstation Sa Pobla ligt op 6,8 km van de woning. De luchthaven Son Sant Joan ligt op 48 km afstand.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Búger

    WeatherAPI.com