Bungalow.Net-

CAN MAUME

Spanje balearen Caimari

  • 6
  • 3
CAN MAUME

    Welkom in dit prachtige rustieke huis gelegen in het dorp Caimari. Het is geschikt voor 6 personen.
    De accommodatie beschikt over fantastische buitenruimtes, een zwembad van 5 x 3,5 m met een diepte van 0,7 tot 1,40 m, een zone met zes ligstoelen, een volledig uitgerust terras, een barbecue voor de liefhebbers en een prachtig uitzicht op het platteland. Op het terras op de eerste verdieping vindt u een klein bubbelbad met prachtig uitzicht.
    Dit huis van 140 m2 verdeeld over twee verdiepingen heeft drie slaapkamers: twee op de eerste verdieping (1 met een tweepersoonsbed en 1 met twee eenpersoonsbedden) en 1 met een tweepersoonsbed op de begane grond. Ze hebben allemaal airconditioning. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er zijn twee badkamers op de begane grond, één met douche en één met bad.
    De woonkamer is gezellig en heeft een bank, een salontafel, satelliet-tv, een houtkachel en airconditioning. De eetkamer is uitgerust met een eettafel en stoelen. De aparte keuken met gasfornuis is volledig uitgerust. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig. Er is centrale verwarming in het gehele appartement.
    Caimari is een charmant dorpje midden in de bergen Tramuntana, omgeven door de natuur. Het is ideaal voor natuurliefhebbers en wandelaars, vanwege de verschillende wandelroutes. Caimari staat bekend om zijn olijfolieproductie. Er is een grote oliemolen gebruikt om olie te maken van de olijfoogst van het gebied. Dit dorp biedt alles wat u nodig heeft voor uw verblijf. In Inca, een stad dat op slechts 5 km van Caimari ligt, vindt u veel en grotere winkels en supermarkten en een gevarieerd aanbod aan entertainment.
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    De jacuzzi kan niet worden verwarmd.
    Raadpleeg de adverteerder voor extra kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Afstanden
    Strand: 24 km - Alcúdia
    Luchthaven: 37,6 km - Airport Son Sant Joan
    Golfbaan: 18 km - Pollença
    Dorp: 0 km - Caimari
    Treinstation: 7 km - Inca
    Bushalte: 0.450 km - Caimari
    Veerboot: 27.5 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 7.3 km - Hospital d'Inca
    Toeristenvergunning: ET 2822

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Caimari

    WeatherAPI.com