UitstekendBungalow.Net9.2

MIRABLAU

Spanje balearen Cala Blava

  • 9
  • 5
MIRABLAU

    Dit comfortabele huis staat in de wijk Cala Blava, slechts een paar meter van het strand.  U heeft een ongelofelijk uitzicht over de Palma baai en een mooie tuin met een groot zwembad. Deze zijn kenmerkend voor de bevoorrechte locatie van de villa waar u kunt genieten van uw vakantie.    

    Het is een zeer ruim huis met twee verdiepingen. Op de eerste verdieping is een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Vanaf deze kamer heeft u toegang tot het kleine balkon en het terras met een bijzonder uitzicht over zee. Op de eerste verdieping is een compleet ingerichte badkamer.

    Op de begane grond zijn vier slaapkamers; een kamer is ingericht met een eenpersoonsbed, er zijn twee kamers met twee eenpersoonskamers en een andere kamer en-suite met een tweepersoonsbed en aankleedkamer.  Alle slaapkamers zijn mooi gemeubileerd met een kast in een comfortabele ruimte voor rust en ontspanning. Het slaapkamergebied  is ook compleet ingericht.   

    Op de begane grond is de keuken, compleet ingericht  met elektrische voorzieningen en keuken voorzieningen. De keuken is verbonden met de woonkamer. Er is een grote ruimte met een eetgedeelte en zitgedeelte. Deze plaats is gemeubileerd met deze comfortabele banken en leunstoelen, satelliet televisie, Wifi en openhaard. Vanaf het eetgedeelte heeft u toegang tot de veranda, gemeubileerd met buitenmeubilair, een grote tafel en stoelen, hier kunt u genieten van een mooi zomerdiner met uitzicht over de zee en de stad Palma.  

    Aan de voorkant van het huis is een ander gemeubileere veranda, een tuin en een zwembad. De villa is omheind voor de privacy van de gasten en de tuin is mooi ingericht met Mediterrane planten, deze vormen een omgeving in een perfecte harmonie met het huis en de geografische locatie. Het zwembad is erg groot en kan afgesloten worden met een heining voor de veiligheid van de kinderen.  Er is genoeg ruimte bij de villa voor het parkeren van uw auto.   

    Het gebied Cala Blava is een bevoorrechte plaats voor een ontspannen vakantie. Het wordt bewoond door plaatselijke inwoners dankzij de rustige omgeving, kristalhelder water en in de omgeving van Palma.  Vlakbij ligt de wijk s'Arenal, hier vindt u alle soorten winkels, bars, restaurants, jachthaven en ander ontspannen voorzieingen.  

    Dit alles samen maakt van deze villa een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een geweldige vakantie.

    Attentie: we accepteren geen groepen personen jonger dan 30 jaar. We vragen een copy van de paspoorten van alle gasten voordat we de boeking accepteren.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Cala Blava

    WeatherAPI.com