Bungalow.Net-

CASA FIOL

Spanje balearen Cala D'or

  • 6
  • 3
CASA FIOL

    Deze mooie woning in Cala d'Or is comfortabel geschikt voor 6 - 7 personen.
    De gemeenschappelijke buitenruimtes zijn prachtig en beschikken over een goed onderhouden tuin, een barbecue en een chloorfilterbad van 9 x 4 m met een diepte van 1 tot 1,9 m. Het huis ligt in een kleine woonwijk met in totaal drie gebouwen.

    Begin uw dag met een uitgebreid ontbijt op de veranda. Dit huis biedt accommodatie op een verdieping en 100 m2. Er zijn drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, twee badkamers (een met bad en de andere met douche), een gezellige woon-eetkamer met satelliet-tv, een volledig uitgeruste keuken met gasfornuis, een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. We kunnen een extra bed (voor een 7e persoon) en / of een kinderbedje leveren. Er is A / C in de woonkamer en in twee van de drie slaapkamers.

    Als het strand is wat u zoekt, is Cala d'Or de juiste plaats. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Santanyí. In het centrum van de stad vindt u alle diensten die u tijdens uw vakantie nodig heeft. Dichtbij zijn er tal van prachtige baaien: Cala Gran, Cala Esmeralda, Cala Ferrera en Cala Llonga. In 10 minuten rijdt u naar de golfbaan Vall d'Or. Verder kunt u een bezoek brengen aan het natuurpark Mondragó, het vissersdorpje Portopetro en de dromerige baai Cala S'Almonia.

    Huisdieren zijn niet welkom.
    Er is 1 parkeerplaats buiten.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Het huis ligt op een terrein waar drie vrijstaande huizen staan, maar het zwembad, de tuin en de BBQ worden gedeeld.


    Afstanden:
    Zandstrand: 0,5 km - Cala Esmeralda
    Luchthaven: 57.3 km - Son Sant Joan
    Golfterrein: 8,3 km - Vall d'Or
    Plaats: 0.01 km - Cala d'Or
    Treinstation: 30 km - Manacor
    Bushalte: 0,21 km - Cala d'Or
    Veerboot: 65.7 km - Palma
    Ziekenhuis: 32 km - Manacor


    Toeristenlicentie: VTV / 0275BAL Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Cala D'or

    WeatherAPI.com