Bungalow.Net-

VILLA DOR

Spanje balearen Cala D'or

  • 8
  • 4
VILLA DOR

    Prachtig zomerhuis met een prachtig uitzicht en directe toegang tot het paradijselijke strand van Cala d'Or, en wordt de dromerige plek van 8 gasten
    Als u 's ochtends vroeg opstaat, kunt u genieten van een heerlijk ontbijt terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht op de turquoise wateren van Cala d'Or, gewoon het perfecte gezelschap. Daarna kunt u hier ontspannen op een van de twee ligstoelen om te zonnebaden op een stillere en gezelliger plek. Een tweede terras aan de achterkant is de perfecte plek om te genieten van een goed boek en een kop koffie voordat u naar het strand gaat en een duik neemt, vanaf hier door een prachtig pad, wat een luxe !! Geniet vervolgens van  heerlijke avonden in de buitenlucht met een fantastische barbecue !!

    Dit huis met twee verdiepingen verwelkomt u met een warme en charmante woonkamer, waar u kunt zitten en een praatje kunt maken met uw dierbaren of een tv-serie kunt kijken op de satelliet-tv-kanalen. Vervolgens heeft u toegang tot de eetzaal, perfect ingericht om te genieten van uw favoriete gerechten op het terras en in het landschap. Naast de eetkamer vindt u de keuken, met een keramische kookplaat of de oven om te koken en te genieten van de gerechten op de eettafel. Er zijn in totaal vier slaapkamers, allemaal met een kast en airconditioning. Twee van de slaapkamers bevinden zich nog steeds op de begane grond, een met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een douche, en de andere met twee aparte bedden. Er zijn nog twee slaapkamers op de bovenverdieping, opnieuw een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Er is ook een toilet en twee onafhankelijke badkamers met elk een douche. We zullen blij zijn om een kinderbedje en een kinderstoel te bieden voor het geval u met uw baby reist. Er zijn drie ventilatoren en de wasruimte met apparatuur (dit omvat een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank).

    Het huis is gelegen in een zeer rustige urbanisatie ondergedompeld in een omgeving van verbazingwekkende schoonheid. U kunt zien hoe Cala d'Or een waar paradijs is waar u de hele vakantie wilt doorbrengen, maar we nodigen u uit om andere droomachtige stranden en baaien te bezoeken, zoals Cala Ferrera, Cala Egos, Cala Santanyí en het indrukwekkende natuurpark van Mondragó, naast vele andere natuurlijke juwelen. Als u van golfen houdt, ligt de golfbaan van Vall d'Or op slechts 8,8 km afstand.

    Opmerking: We accepteren geen gasten onder  25 jaar, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Er is een parkeerplaats voor 2 auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten,
    Het houden van evenementen is verboden.

    Afstanden
    Strand: 0,010 km - Cala d'Or
    Luchthaven: 57.4 km - Son Sant Joan
    Golfterrein: 8,8 km - Golf Vall d'Or
    Plaats: 0.001 km - Cala d'Or
    Treinstation: 31 km - Estación de Manacor
    Bushalte: 0,550 km - Cala d'Or
    Veerboot: 67.5 km - Puerto de Palma
    Ziekenhuis: 32.7 km - Hospital de Manacor

    Toeristenlicentie: VT / 375

    Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Cala D'or

    WeatherAPI.com