Bungalow.Net-

PLATO

Spanje balearen Cala Mandia

  • 8
  • 4
PLATO

    Welkom in dit prachtige huis gelegen in een van de meest rustige delen van Cala Mendia. Het pand heeft 150 m2, geschikt voor maximaal 8 personen en ligt op slechts 800 meter van het strand.

    Het huis is gelegen in een woonwijk van onafhankelijke huizen, die erg rustig is. De vier kamers zijn ruim en hebben allemaal uitzicht op de tuin. Drie van hen hebben een tweepersoonsbed en een met twee aparte bedden (de laatste bevindt zich in de oude garage die is omgebouwd tot een kamer en heeft een aparte ingang vanaf de straat, die perfect is voor jonge volwassenen en / of tieners uit de familie die wil meer onafhankelijk zijn). Indien nodig zijn alle kamers ruim genoeg om in een wieg te passen. Het huis heeft een complete badkamer met een ligbad en een wasruimte naast de keuken en de eetkamer. Daarnaast kunnen we ook een buitendouche in de tuin vinden om af te koelen en af te wassen als u thuiskomt van het strand.

    De keuken is zeer goed onderhouden en uitgerust met alle apparatuur en gebruiksvoorwerpen die u nodig heeft om comfortabel te koken tijdens uw verblijf. In de bijkeuken vindt u ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    De eetkamer is een ideale ruimte voor lange periodes omdat het ruim, licht en gastvrij is. De banken zijn zeer comfortabel en u kunt er ontspannen tijdens het tv-kijken of gewoon een goed boek lezen.

    De buitenkant is zeer gastvrij. Tijdens de zomertijd, profiteer van de mediterrane wind uit de zee. Het perceel heeft meer dan 500 m2. Geniet van de tuin en het fantastische terras. De veranda tuin van 15 m2, is volledig ingericht en heeft een tank die het een statige uitstraling geeft. Het is de perfecte plek om de avond door te brengen, genietend van de bries en het goede weer van het eiland.

    De tuin is zorgvuldig onderhouden en heeft veel sierplanten en fruitbomen.

    Cala Romàntica / Cala Mendia is een prachtige woonwijk in het oosten van Mallorca, die beschikt over vele zandstranden en baaien in de buurt. Cala Mendia ligt zelfs op minder dan 1 km van het huis. Evenzo kunt u binnen een straal van 3 km de nabijgelegen baaien van s'Estant de'n Mas, Cala Magrana en Cala Anguilla bereiken.
    Cala Romantica heeft een groot aantal openbare en commerciële diensten. Tegelijkertijd ligt Porto Cristo op slechts 6 km afstand en vindt u hier een breed scala aan recreatie en restaurants, samen met de beroemde grotten van Drach en Hams. Manacor, een commerciële stad, ligt op 11,5 km afstand.

    Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie.

    Afstanden:
    Dichtstbijzijnde zandstrand (Cala Mendia): 800 meter
    Bank, supermarkt, restaurants, bars, apotheek, (Cala Mendia) Medisch centrum: 300 m
    Luchthaven (Palma): 58.9 km
    Ziekenhuis (Manacor): 12.2 km
    Golfbaan (Golf Vall d'Or): 9 km
    Treinstation (Manacor): 12,2 km
    Bushalte (Cala Mendia): 300 m
    Veerboot (Palma): 65 km

    Toeristenlicentie: 2466/2017 U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Cala Mandia

    WeatherAPI.com