Bungalow.Net-

CA S'HEREU

Spanje balearen Cala Millor

  • 6
  • 3
CA S'HEREU

    Mooi huis dichtbij Cala Millor voor 6 personen. Geniet van een vakantie in een landelijk gebied vlakbij het strand.
    Het zwembad van 8,5 x 2,2 meter is het hoogtepunt van de ruime tuin. Er is een ruim terras met ligstoelen, tafel, stoelen en parasol rond het zwembad. Er is een mooie ruimte met banken en een eettafel op de veranda, naast het zwembad, die u uitnodigt voor diners buiten of aangename uren met vrienden en familie. Er is ook een praktische barbecue en een tuindouche beschikbaar. De ruime tuin biedt verschillende ontspanningsruimtes en inheemse vegetatie om te genieten van een rustige en leuke vakantie. De finca is omheind en heeft complete privacy.
    Als u de accommodatie betreedt, komt u binnen in de woon- / eetkamer gelegen op de begane grond met een interessante mix van modern en antiek meubilair. Het is de ideale plek voor een siësta of om televisie te kijken via de satelliet. Er is een open haard die deze ruimte in de koudere maanden verwarmt. De aparte keuken is uitgerust met een gasfornuis en alle keukengerei die u nodig heeft om uw favoriete maaltijden te bereiden. Het heeft toegang tot het terras en naar buiten. De wasruimte is voorzien van een wasmachine, strijkplank en strijkijzer.
    De 2 slaapkamers op de begane grond zijn elk voorzien van 1 tweepersoonsbed. Er is ook een badkamer met douche op de begane grond.
    Op de eerste verdieping is er een derde slaapkamer met een tweepersoonsbed en toegang tot een klein, gemeubileerd terras met een mooi uitzicht op het platteland en de tuin van de accommodatie. Er is een badkamer met douche op de eerste verdieping. Een kinderbed en kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er zijn ook 2 ventilatoren en 4 elektrische radiatoren beschikbaar.
    Het huis ligt in de gemeente Son Servera - Cala Millor op slechts 1,5 km van het strand. De omgeving van Cala Millor is toeristisch met een gevarieerd aanbod aan gastronomische en recreatieve mogelijkheden. U kunt genieten van de landelijke omgeving en de rust van het platteland maar toch dichtbij het dorp. Mooie stranden met fijn zand en helder water wachten om ontdekt te worden, we bevelen de betoverende Cala Bona aan. Golfers kunnen op 2 plaatsen terecht: Pula Golf en Golf de Son Servera. Mis niet de verfrissende boottocht langs de mooie kust van Llevant.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele extra kosten.
    Het houden van feesten of soortgelijke evenementen is niet toegestaan.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Er zijn 5 buitenparkeerruimtes beschikbaar.
    Er is overdekte parkeerplaats voor 2 auto's.
    Afstanden:
    Strand: 1,5 km - Cala Millor
    Luchthaven: 67 km - Son Sant Joan, Palma de Mallorca
    Golfbaan: 4,8 km - Golf Pula Golf
    Dorp: 0.500 km - Cala Millor
    Treinstation: 19,5 km - Estació de Manacor
    Busstation: 1,5 km - Son Servera
    Veerboot: 74.8 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 20.2 km - Hospital de Manacor
    Toeristenvergunning: CA S'HEREU

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Cala Millor

    WeatherAPI.com