ALDEA

    Welkom in deze prachtige villa met privé zwembad gelegen in de woonwijk Vallgonera (Cala Pi). Het is geschikt voor 8 personen.
    De buitenruimtes zijn spectaculair. Koel af in het zwembad van 6 x 3 m met een diepte van 1 m tot 2 m. Er is een grote tuin met schommel voor kinderen en een terras met barbecue. U kunt heerlijke avonden doorbrengen op de volledig ingerichte veranda en genieten van de rust van het gebied. Op de eerste verdieping is er nog één gemeubileerd terras dat vanaf twee slaapkamers is toegankelijk.
    De villa van 150 m2, verdeeld over twee verdiepingen, heeft vier slaapkamers. Ze zijn allemaal op de eerste verdieping en voorzien van een tweepersoonsbed, radiator, kledingkast en uitzicht op de tuin of het platteland. Eén heeft een eigen badkamer met douche. Twee babybedjes en twee kinderstoelen zijn op aanvraag beschikbaar. Er is een toilet (begane grond) en een badkamer met bad (eerste verdieping). De woon-eetkamer en de open keuken bevinden zich op de begane grond. Ontspan terwijl u naar satelliet-tv kijkt, een boek leest of gewoon rust. De volledig uitgeruste keuken heeft een keramische kookplaat. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Cala Pi ligt op 17 km van Llucmajor en 4 km van het Talayotische dorp Capocorb, tot een historisch monument verklaard, dat elke dag kan worden bezocht tegen betaling van een toegangsprijs. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto en er is gratis parkeergelegenheid. Het strand van Cala Pi bereikt u via een aantal steile treden naar beneden.
    Palma ligt op 45 km afstand, waar u culturele tours, monumenten, musea en een gevarieerd aanbod aan winkels vindt.
    Huisdieren, tot 15 kg, zijn op het terrein toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats voor 6 auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor extra kosten.
    Het houden van feesten is niet toegestaan op het terrein.
    AFSTANDEN
    Strand: 2,5 km - Cala Pi
    Luchthaven: 39 km - Son Sant Joan Airport
    Golf: 25,4 km - Son Antem
    Stad: 2 km - Llucmajor
    Treinstation: 41 km - Station van Palma
    Bushalte: 2 km - Cala Pi
    Veerboot: 43 km - Palma
    Ziekenhuis: 26 km - Hospital Son Llatzer
    Toeristenvergunning: 377/2012/ET

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Cala Pi (llucmajor)

    WeatherAPI.com