Bungalow.Net-

CAN PUNXA

Spanje balearen Cala Pi

  • 8
  • 4
CAN PUNXA

    Prachtige villa gelegen in een residentieel complex in het kustgebied van Cala Pi. Het heeft een oppervlakte van 240m2. Het heeft uitzicht op het platteland en is geschikt voor 8 personen.
    De accommodatie beschikt over een zwembad van 7x4m met een diepte van 1m tot 1.8m. De tuin heeft een verhard oppervlak van 50m2 rondom het zwembad  en biedt 1 parasol en 6 ligstoelen om te ontspannen in de zon. De gemeubileerde veranda is de ideale plek voor een feestelijke lunch en diner met familie en vrienden. Op de eerste verdieping van de accommodatie is er een terras van 60m2 die u van alle kamers in het huis kunt bereiken. Het huis heeft een barbecue om buiten te grillen. De privacy van het huis is gedeeltelijk en er is plek om 1 auto te parkeren op het terrein.
    De woonkamer van dit appartement is de perfecte plek om te ontspannen terwijl u naar de satelliet-tv of een dvd kijkt of een goed boek leest. De woonkamer, eetkamer en keuken zijn in dezelfde ruimte. Er is een ontbijtbar die de keuken van de woonkamer scheidt en is ideaal om van het eten te genieten met uw geliefden. De keuken heeft alles wat u nodig heeft om een heerlijke maaltijd te bereiden, inclusief een elektrisch fornuis. In het huis is er een wasruimte met 1 wasmachine, 1 droger, 1 strijkijzer en 1 strijkplank. Er zijn in totaal 4 slaapkamers in het huis: 1 met 1 tweepersoonsbed, 2 met 2 eenpersoonsbedden (gelegen op de begane grond) en de 4e met 1 stapelbed. Alle kamers hebben verwarming, kasten en er zijn 2 kinderbedjes in de woning voor de kleintjes. Er zijn 2 badkamers in de villa: 1 met een bad op de begane grond, en de 2e (ensuite) met een douche. De woning heeft centrale verwarming op stookolie.
    De villa ligt in een woonwijk van Cala Pi. Het ligt op 17 kilometer van Llucmajor en 4 km van het Talayotische dorp Capocorb, uitgeroepen tot Nationaal Historisch-Artistiek monument in 1931. Het strand van Cala Pi ligt binnen een halve kilometer tussen twee verticale wanden van meer dan 30 meter hoogte. Het fijne witte zandstrand is gemakkelijk te bereiken en beschikt over gratis parkeergelegenheid voor personenauto's.
    Uw huisdier, tot 15 kg, is welkom.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Afstanden:
    Strand: 1 km - Cala Pi
    Luchthaven: 36 km - Palma
    Golfbaan: 18 km - Maioris
    Stad:14.5 km - Sa Rapita
    Treinstation: 39.5 km - Palma
    Bushalte: 1 km - Carrer Penyes
    Veerboot: 41 km - Palma
    Ziekenhuis: 26, 2 km Son Verí (privé)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Cala Pi

    WeatherAPI.com