Bungalow.Net-

VILLETTA

Spanje balearen Campanet

  • 6
  • 3
VILLETTA

    Dit is een echt mooi rijtjeshuis voor 6 personen, gelegen in de authentieke stad Campanet. Welkom!
    Deze villa ligt in het centrum van Campanet, dichtbij het Tramuntana-gebergte, door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed. Deze villa heeft 2 verdiepingen, 3 terrassen en een prachtig uitzicht over het dorp Búger.
    Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbedden op de eerste verdieping, airconditioning en en-suite badkamers; een van de slaapkamers heeft toegang tot een privéterras. De derde slaapkamer op de begane grond is voorzien van twee eenpersoonsbedden. Er zijn 3 badkamers, 2 en-suite badkamers op de eerste verdieping en een badkamer met douche op de begane grond.
    De uitnodigend mooie zitkamer heeft een comfortabele bank en toegang tot het mooie terras bij het zwembad. Het huis is uitgerust met WIFI en SAT-TV met Engelse zenders. De volledig uitgeruste keuken met eettafel is voorzien van alles wat u nodig heeft voor uw vakantie: mixer, magnetron, oven, keukengerei en een koelkast met vriezer enz. Er is ook een wasruimte met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Dankzij de drie terrassen en deze charmante locatie kunt u maximaal genieten van uw vakantie. Het privé-zwembad van 5 x 3 meter heeft een diepte van 1.20 meter. Via een paar treden komt u op het tweede terras met een eettafel en een parasol. Dit is een leuke plek voor een barbecue met familie en vrienden. Het privéterras op de eerste verdieping is perfect om te ontspannen met een glaasje wijn.
    De supermarkt, bakker, restaurants en cafés liggen op loopafstand. U vindt meer winkels in de stad naast Campanet, Sa Pobla, op een paar minuten rijden. Het is ook een goed startpunt voor een bezoek aan de bronnen "Ses Fonts Ufanes", de grotten van Campanet, het klooster van Lluc, het charmante dorpje Mancor de la Vall of aan de noordkust met veel mooie stranden. De dichtstbijzijnde stranden zijn Puerto de Alcudia en Playa de Muro, op ongeveer 20 minuten rijden.
    Het oude centrum van Pollença ligt op niet meer dan 15 minuten rijden. Het is beroemd om zijn geplaveide straatjes, oude pleinen, de Calvarieberg en heeft een ruime keus aan restaurants en cafés. Cap Formentor is een aanrader voor diegenen die de romantische kustlijn willen ontdekken met een prachtig uitzicht op de zee en Puerto Pollença op de achtergrond.
    Opmerking: we accepteren geen personen jonger dan 25 jaar, behalve kinderen vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van elke gast nodig om de boeking te bevestigen.
    Afstanden:
    Bank: 350m
    Zandstrand Puerto de Alcudia: 20.1 km
    Supermarkt Aprop: 800m
    Luchthaven: 42.7 km
    Bushalte: 250 m
    Treinstation Sa Pobla: 6,2 km
    Ziekenhuis Inca: 11.2 km
    Apotheek: 380 m
    Toeristenlicentie: 16302/2015

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campanet

    WeatherAPI.com