Bungalow.Net-

PEGASO

Spanje balearen Campanet

  • 8
  • 4
PEGASO

    Dit charmante rijtjeshuis in Campanet, in het noorden van Mallorca, is geschikt voor 8 personen.
    Begin uw dag met een duik in het zwembad van 6 x 3 m met een diepte van 1,40 m tot 1,70 m. Het zwembad is omgeven door een terras met acht ligstoelen en een barbecue. Deze prachtige woning heeft een wintertuin met een oude fontein, waar u met vrienden kunt dineren. Boven is er een klein, niet gemeubileerd terras met uitzicht over het dorp. Het perceel is omheind.
    In de woonkamer met satelliet-tv en dvd-speler kunt u rusten of een goed boek lezen. De eetkamer heeft toegang tot de volledig uitgeruste keuken met gasfornuis. Er is ook een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Er zijn vier comfortabele slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en ventilatoren, drie op de begane grond en één op de eerste verdieping. Wij kunnen een kinderbed en een kinderstoel verstrekken als u met een baby komt. Er is een badkamer met douche in het huis en een buitenbadkamer met douche naast het zwembad.
    Stelt u zich voor dat u na een heerlijk diner en een lekker glas wijn naar huis kunt lopen, het is niet nodig om met de auto te gaan. Aangezien deze villa in het centrum van Campanet ligt, kunt u naar het plein lopen waar u een supermarkt, een paar leuke restaurants, bars, een apotheek en een bank vindt. Campanet ligt dichtbij het Tramuntana-gebergte, in het westelijke deel van Mallorca. Daar kunt u mooie wandel- en fietsroutes vinden en een fijne tijd doorbregen in het midden van de natuur. Het klooster van Lluc is een startpunt voor vele wandelpaden, bijvoorbeeld het oude pad van Lluc naar Pollensa, genaamd Camí Vell de Lluc a Pollensa. Daarnaast is Campanet beroemd om zijn grotten en de kapel en het is mogelijk om daarheen te wandelen. Met de auto kunt u de Tramuntana verkennen en betoverende dorpen zoals Valldemossa, Fornalutx of Sóller bezoeken.
    In het noorden van het eiland vindt u fijnkorrelige zandstranden en kleine kiezelbaaien in het westen. In het noorden kunt u het levendige strand van Can Picafort bezoeken of ontspannen op het rustige Playa de Muro. U kunt ook andere stranden bezoeken zoals Son Serra de Marina, Puerto Alcudia, Cala Sant Vicente of Es Barcarés, in het noorden van Alcúdia. In de Tramuntana kunt u Port des Canonge, Puerto de Sóller, Cala Deià of de beroemde baai Sa Calobra verkennen, die tussen twee rotswanden ligt.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    U kunt gratis op de straat parkeren.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Afstanden
    Zandstrand: 19 km - Port d'Alcúdia
    Luchthaven: 46,1 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 15.5 km - Pollença
    Dorpscentrum: 0.800 km - Campanet
    Treinstation: 9 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0.850 km - Campanet
    Veerboot: 21 km - Port d'Alcudia
    Ziekenhuis: 10 km -Comarcal d'Inca
    Toeristenvergunning: 3425

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campanet

    WeatherAPI.com