Bungalow.Net-

CASA CATY

Spanje balearen Campos

  • 8
  • 3
CASA CATY

    Dit comfortabele huis is gelegen in Sa Ràpita, ten zuiden van het eiland Mallorca, en verwelkomt van 6 tot 8 personen.
    Welkom in dit prachtige huis met weelderig groen buitenleven, met veel planten en mooie hoekjes, ideaal om een boek te lezen of om 's middags een goed glas wijn te drinken. Als je graag buiten wilt koken, is er een barbecue waar je je favoriete gerechten kunt bereiden onder de blauwe lucht. Er zijn ook drie hangmatten waar u kunt zonnebaden en genieten van het goede weer. Dit huis heeft buren en is omheind.

    Als u eenmaal binnen bent, vindt u een comfortabele woonkamer, ideaal om een film te kijken of naar uw favoriete muziek te luisteren. De gasopenkeuken is volledig uitgerust. In de badkamer vindt u een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Als u zeven of acht gasten heeft, kunnen we tegen een kleine meerprijs de slaapbank voor twee personen in de woonkamer klaarmaken. Het huis heeft twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Het beschikt ook over twee badkamers, een met een bad en een bidé, en een andere met een douche. Er zijn ook twee fans tot uw dienst en meer als u ze op verzoek nodig had.

    Dit huis is gelegen in het zuiden van het eiland van Mallorca, Sa Rapita, waar u alles vindt wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. ligt op een paar meter van de rotsachtige kust en op 15 minuten lopen van het prachtige zandstrand van Es Trenc, zeer beroemd vanwege het kristalheldere water, het witte zand en de zandduinen.

    Als u wat verder naar het zuiden gaat, kunt u het vissersdorp Colonia de Sant Jordi bezoeken, met veel restaurants die heerlijke vis en zeevruchten serveren, en een leuke haven. Tijdens de zomer kunt u ook het beschermde eiland Cabrera per boot bezoeken. De belangrijkste stad, Palma de Mallorca, is ongeveer 40 minuten rijden.

    De open haard kan men niet gebruiken.
    Huisdieren zijn niet welkom.
    Neem voor meer informatie contact op met de adverteerder.
    Evenementenvieringen zijn niet toegestaan.

    Afstanden:
    Strand: 1,2 km - Sa Rapita
    Luchthaven: 35.8km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 23.9km - Son Antem
    Dorp: 0.01km - Sa Ràpita
    Treinstation: 38km: Manacor
    Bushalte: 0.8 km - Avenida Miramar - Sa Ràpita
    Veerboot: 46.2km - Palma
    Ziekenhuis: 38,5km - Manacor

    Toeristenlicentie: 1384/2017 U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campos

    WeatherAPI.com