Bungalow.Net-

TANCA DE SES FIGUERES

Spanje balearen Campos

  • 10
  • 5
TANCA DE SES FIGUERES

    Welkom bij deze prachtige villa met een privé zwembad aan de rand van Campos, geschikt voor 10 personen. Dit prachtige privé plattelandshuis beschikt over een zoutwaterzwembad van 11,5mx 6m met een diepte van 0,80m tot 1,70m, omgeven door een grasgebied, ideaal om te zonnebaden en te ontspannen in een van de hangmatten. De accommodatie beschikt ook over en een buitendouche. Naast het zwembad is er een fantastische veranda met een keuken met een elektrische pan en een gasfornuis, waar u heerlijke maaltijden kunt bereiden. Het huis is omheind en er zijn geen directe buren.
    Het grote en ruime mediterrane huis is verdeeld over twee verdiepingen.
    Op de begane grond vindt u een comfortabele woonkamer met een satelliet-tv en een eetkamer met een grote tafel voor 10 gasten. Er is een volledig uitgeruste keuken met een gasfornuis en een andere tafel waar u bijvoorbeeld voorgerechten kunt nuttigen.
    Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en toegang naar buiten, en de tweede met twee eenpersoonsbedden, twee badkamers met bad of douche en een toilet.
    Op de eerste verdieping is er nog één woonkamer en drie slaapkamers.
    Een van hen heeft een tweepersoonsbed, en de rest twee eenpersoonsbedden, één met toegang tot een groot terras. Ze beschikken allemaal over kasten. Ook zijn er nog twee badkamers, een met douche en de andere met een bubbelbad. Als u met baby's reist, zijn er op aanvraag twee kinderbedjes en twee kinderstoelen beschikbaar. Er zijn ook 4 ventilatoren en een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Het huis ligt op slechts 6 km van Campos, een zeer bekend gebied door het brede toeristische, gastronomische en culturele aanbod, waar u veel restaurants, winkels en supermarkten vindt. Dichtbij is het dorp Colonia de Sant Jordi ideaal om van een fijn diner te genieten met verse zeevruchten of vis vergezeld van een lekkere Mallorcaanse wijn. Als u uitstapjes wilt maken, bezoek het beschermde eiland Cabrera, waar u de lokale fauna en flora kunt zien.
    Vergeet niet om het brede idyllische strand Es Trenc of Cala Pi te bezoeken.
    Neem voor extra kosten contact op met de eigenaar.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er is een buitenparkeerruimte voor 5 auto's.
    Afstanden:
    Strand: 17km - Es Trenc
    Luchthaven: 38.3km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 24,7km - Vall d "of Golf
    Dorp: 6km - Campos
    Treinstation: 25.7km - Manacor
    Bushalte: 6.6km - Campos
    Veerboot: 46,1km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 26km - Manacor

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campos

    WeatherAPI.com