Bungalow.Net-

ALGA MARINA

Spanje balearen Campos

  • 10
  • 5
ALGA MARINA

    Als u op zoek bent naar rust en ruimte, is dit de juiste vakantie plek. Dit huis met een groot zwembad ligt in Ses Covetes, Campos en is geschikt voor 10 gasten. Dit typische Mallorcaanse huis beschikt over een geweldig zwembad van 11x5m met een diepte van 1,40m tot 2,00m, omringd door een groot grasveld, waar u van de zon kunt profiteren of met de kinderen kunt spelen. De accommodatie beschikt over twee gemeubileerde veranda's, één naast het zwembad en een andere uitgerust met een barbecue en een houtkachel.
    De accommodatie is verdeeld over twee verdiepingen en is zeer functioneel ingericht. Er zijn vijf slaapkamers met kasten en drie badkamers. Op de begane grond zult u zich thuis voelen in de open eetkamer terwijl u naar de satelliet-tv kijkt. De volledig uitgeruste keuken met gasfornuis heeft alle nodige voorzieningen om lekkere gerechten te bereiden. Drie van de slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden nodigen u uit om na een lange dag te rusten. Er is ook een badkamer met een douche. Als u met uw baby reist, is er een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar. Het huis beschikt ook over een wasruimte met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Op slechts 2,6 km afstand van het huis ligt het idyllische en beschermde strand Es Trenc en kleine onvergetelijke baaien in Colonia de Sant Jordi, een ideale plek als u verse vis wilt eten. 's Nachts is de poort verlicht en wordt erg levendig. Door de ligging tussen Colonia de Sant Jordi, Sa Ràpita, Ses Salines en Campos vindt u veel diensten zoals restaurants en bars, supermarkten enz. De hoofdstad Palma de Mallorca ligt op ongeveer 40 minuten rijden, mis niet de oude binnenstad en de kathedraal!
    Opmerking: deze accommodatie kan gasten onder 28 jaar niet accepteren, behalve als ze met hun ouders reizen. We hebben ID kopieën van elke persoon nodig om de reservering te accepteren.
    Neem voor aanvullende kosten contact op met de adverteerder.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen niet toegestaan.
    Er is een buitenparkeerplaats voor 4 auto's.
    De houten oven bij de barbecue kan niet worden gebruikt.
    Afstanden:

    Strand: 2,6km - Ses Covetes/Es Trenc
    Luchthaven: 41.3km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 27.3km - Son Antem
    Dorp: 1.6km - Sa Rapita
    Treinstation: 46.4km - Estación Intermodal Palma
    Bushalte: 1.6km - Sa Ràpita
    Veerboot: 47km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 43.7km - Zoon Llàtzer

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campos

    WeatherAPI.com