Bungalow.Net-

CAN POCA ROBA

Spanje balearen Campos

  • 6
  • 3
CAN POCA ROBA

    Welkom in deze prachtige villa in Campos. Het biedt alle comfort om uw vakantie onvergetelijk te maken. De accommodatie beschikt over mooie buitenruimtes in een landelijke stijl. Het heeft een zwembad van 9 m x 4 m met een diepte van 0,80 tot 1,70 m. Het is omgeven door een terras met zes ligstoelen, een idyllische plek om te zonnebaden. Op de veranda kunt u met het hele gezin samen buiten dineren.
    Dit huis van 250 m2 is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft in totaal 3 slaapkamers, twee op de begane grond, beide met een tweepersoonsbed; en één slaapkamer op de 1e verdieping met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een douche. Deze slaapkamer biedt ook toegang tot het terras. Er is een tweede badkamer op de begane grond met een douche en een bad. De woon-eetkamer is voorzien van een bank en fauteuils, een salontafel, een satelliet-tv en een openhaard. De eetruimte is uitgerust met een tafel en stoelen en de keuken met gasfornuis bevindt zich in dezelfde ruimte. Het is uitgerust met alle benodigde keukengerei om zonder enig probleem te koken. Er is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig en een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag gratis beschikbaar.
    Gelegen aan de rand van het dorp Campos, ademt de omgeving van dit huis rust. In Campos, op slechts 4,5 km afstand, vindt u alles wat u nodig heeft zoals supermarkten, winkels, bars en restaurants om een typisch Mallorcaans gerecht te proeven. Elke donderdag en zaterdag is er een traditionele markt. Op ongeveer 17 km ligt Es Trenc, een van de mooiste stranden van het eiland met kristalhelder water, beschouwd als een beschermd gebied. Meer naar het zuid-oosten in Colonia St. Jordi zijn er ook prachtige stranden zoals Es Port of Es Carbó. Maak een wandeling langs de haven en geniet van heerlijke vis in zijn restaurants.
    Opmerking: deze accommodatie accepteert geen groepen jongeren onder de 20 jaar, behalve wanneer ze met hun ouders reizen. We hebben een kopie van het ID / paspoort nodig om de reservering te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's beschikbaar.
    Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.
    Afstanden:
    Strand: 9,5 km - Playa de Sa Rapita
    Luchthaven: 29,5 km - Son Sant Joan Palma
    Golf: 19.6 km - Mallorca Golf Son Antem, Llucmajor
    Dorp: 4,5 km - Campos
    Treinstation: 33 km - Stationplein, Manacor
    Bushalte: 5 km - Av. Nicolau Oliver Fullana, Campos
    Veerboot: 39.3 km - Haven van Palma
    Ziekenhuis: 36 km - Hospital de Manacor
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campos

    WeatherAPI.com