Bungalow.Net-

TORRE MARINA

Spanje balearen Campos

  • 8
  • 3
TORRE MARINA

    Prachtig zomerhuis met privézwembad, gelegen in Sa Rapita in het zuiden van Mallorca. Het ligt op slechts 1 km van het strand van Sa Rapita en is geschikt voor 6 tot 8 personen. Neem 's ochtends een duik in het zwembad van 11,5 x 7 m met een diepte van 0,8 m tot 1,8 m. Ga daarna op een van de vier ligstoelen liggen, geniet van een buitendouche of van een barbecue met uw familie en vrienden op het terras. Op de veranda kunt u heerlijk buiten eten of ontspannen op de bank. Verschillende bloempotten en planten geven een mediterraan tintje aan de buitenruimtes. Het perceel is omheind en er zijn geen naaste buren, zodat u van uw privacy kunt genieten.
    Het huis is op een traditionele manier ingericht zonder moderne apparatuur zoals wifi en satelliet-tv. De kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen. De woonkamer beschikt over gezellige banken en een rustieke salontafel, evenals een eethoek waar acht mensen samen kunnen eten. De mooi ingerichte keuken heeft een gasfornuis, een vaatwasser en alle belangrijke keukengerei om een feestelijke maaltijd te bereiden. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank op het terras. Op de begane grond zijn er drie slaapkamers met kledingkast, twee met twee eenpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed. Daarnaast is er een badkamer met douche en vier ventilatoren.
    De vierde slaapkamer bevindt zich op een tussenverdieping in de toren van het gebouw. Wij zullen deze kamer alleen openen als u met zeven of acht mensen bent (tegen een kleine toeslag). Als u met minder dan zeven of acht personen bent, blijft deze kamer gesloten en ontoegankelijk. Er is ook een badkamer met douche in de toren. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.
    Sa Rapita maakt deel uit van Campos en het is een mooie kustplaats, omringd door vele idyllische stranden zoals Sa Rapita en Ses Covetes. Binnen 15 minuten bent u met de auto bij het natuurlijke strand Es Trenc. Zowel in Sa Rapita en Campos vindt u supermarkten, restaurants, bars en alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. Op donderdag en zaterdag vindt de markt in Campos plaats waar u vers fruit, groenten en souvenirs kunt kopen.
    Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    Opmerking: We kunnen geen gasten onder de 20 jaar accepteren, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Er is buitenparkeergelegenheid voor 3 auto's.
    Afstanden:
    Strand: 1 km - Ses Covetes/Sa Rapita
    Luchthaven: 41.8 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 46 km - Golf Park Mallorca Puntiró
    Dorp: 3 km - Sa Rapita
    Treinstation: 48 km - Palma
    Bushalte: 3 km - EMT
    Veerboot: 47 km - Palma
    Ziekenhuis: 43 km - Son Llatzer
    Extra bed (januari - december): €15,- per nacht (optioneel)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campos

    WeatherAPI.com