Bungalow.Net-

BUGAMBILIA

Spanje balearen Campos

  • 6
  • 3
BUGAMBILIA

    Geniet van de zomer in dit prachtige huis dichtbij de zee in Sa Ràpita, geschikt voor 6 personen. De buitenruimtes rond het huis nodigen u uit om tijd buiten door te brengen in het goede Mallorcaanse weer. U kunt ontbijten of van een drankje genieten op de veranda, of gewoon ontspannen terwijl u een goed boek leest vergezeld van de verfrissende zeebries. Aan de achterkant van het huis is er een buiteneethoek waar u kunt buiten lunchen of dineren en van gezellige barbecues genieten onder de zonwering. Op de eerste verdieping zult u de ideale plek vinden om te zonnen of 's nachts naar de sterren te staren. Het perceel is omheind en er zijn buren.
    Het huis van 120 m2 met twee verdiepingen heeft een comfortabele, verfrissende en mediterrane stijl, waardoor u zich thuis voelt. Op de begane grond bevindt zich de woon- en eetkamer waar u tv kunt kijken of even tot rust komen op de bank terwijl u verfrist wordt door de airconditioning. De mooie en mediterrane eetzaal biedt ruimte voor 4 personen. De aparte keuken is volledig uitgerust met een keramische kookplaat en vaatwasser, en ook een tafel voor 4 personen. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin. Er is ook een wasruimte met wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank. Er is een badkamer met douche op deze verdieping. Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers. Twee hebben elk een tweepersoonsbed en de laatste heeft twee eenpersoonsbedden. Ze zijn allemaal voorzien van airconditioning en een kast. Een van de slaapkamers met tweepersoonsbed heeft toegang tot het terras op de eerste verdieping. Er is een badkamer met douche ook op deze verdieping. We kunnen een kinderbed en een kinderstoel verstrekken als u met een baby komt.
    Dit huis ligt in Sa Ràpita, in de 3e lijn van de zee en zeer dichtbij het strand, op slechts 1,5 km afstand. Naast dit strand kunt u ook het fantastische en paradijselijke strand Es Trenc bezoeken, een prachtig wit zandstrand met turquoise water waar u van een echte stranddag in een ongerepte omgeving kunt genieten. Andere mooie, dichtbijgelegen stranden zijn Es Molí de s'Estany, Ses Covetes en s'Arenal d'en Tem. Alle basisdiensten om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf vindt u in het dorp, waaronder bars, restaurants en supermarkten.
    Er is buitenparkeerplaats voor 1 auto.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Afstanden
    Strand: 1,5 km - Platja de Sa Ràpita
    Luchthaven: 35,3 km - Son Sant Joan, Palma
    Golfbaan: 23,3 km - Golf Son Antem, Llucmajor
    Dorp: 0.001 km - Sa Ràpita
    Treinstation: 37.6 km - Plaça de l'Estació, Manacor
    Bushalte: 0.250 km - Av. Miramar, Sa Ràpita
    Veerboot: 43,1 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 40.5 km - Hospital de Manacor
    Toeristenvergunning: 2989/2017- 27-07-2017

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campos

    WeatherAPI.com