Bungalow.Net-

CAP DOLLA

Spanje balearen Campos

  • 8
  • 3
CAP DOLLA

    Mooi chalet met privézwembad op enkele meters afstand van de kliffen van Sa Ràpita, geschikt voor 6 - 8 personen. U zult genieten van een geweldige vakantie in een prachtige en rustige omgeving. Als u terugkomt van het strand, kunt u zich opfrissen in het prachtige zoutwater-zwembad van 9 x 4 meter met een diepte van 1 tot 2 meter. Het omvat een kinderzwembad van 4 x 2 meter met een diepte van 1 meter. Er zijn ligbedden om te zonnebaden en hangmatten om te ontspannen terwijl u van het mooie weer geniet. De veranda aan het huis bevat verschillende hoeken om te lunchen of dineren of om een glaasje wijn te drinken terwijl de kleintjes een duik nemen. Er is nog één gemeubileerde veranda met tafel en fauteuils waar u kunt uitrusten terwijl u een kopje koffie drinkt. Er is ook een barbecue buiten waar u kunt genieten van heerlijke gegrild vlees en vis. Het perceel is omheind en er zijn directe buren.
    Dit huis van 210 m2 heeft twee verdiepingen. Het huis heeft een warme en gezellige stijl zodat u een aangenaam verblijf zult hebben. Op de begane grond bevindt zich de woon - eetkamer met een comfortabele bank en fauteuils waar u televisie kunt kijken en kunt uitrusten. De eettafel biedt plaats aan 4 personen. De aparte keuken is goed uitgerust met een inductiekookplaat, een vaatwasser en een extra tafel voor ontbijt voor 4 personen. Het heeft ook toegang tot de veranda en de barbecue. Er is ook een badkamer met bad en drie slaapkamers op deze verdieping. Eén heeft een tweepersoonsbed, de tweede heeft een stapelbed en de laatste heeft twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met een douche. U bereikt de 4e en laatste slaapkamer vanaf de buitenkant, via het terras op de 1e verdieping, waar u ook kunt zonnebaden en 's nachts de sterrenhemel kunt bewonderen. Het heeft ook twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met een douche. De vier slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken over een kledingkast. Als u met een baby reist, is er een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar. Er is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank bij de buitenbadkamer met douche.
    Dit huis ligt zeer dichtbij de zee in Sa Ràpita, hoewel het strand op ongeveer 2 km afstand ligt. Het is een fijn zandstrand met kristalhelder water in een prachtige natuurlijke omgeving die wordt gekenmerkt door de duinen en het dennenbos op het achtergrond. Het is een familievriendelijk en rustig strand, ook ideaal om te surfen en windsurfen. U kunt ook andere prachtige nabijgelegen stranden bezoeken zoals Es Trenc. U vindt alle basisvoorzieningen voor uw verblijf in het dorp, zoals supermarkten, bars en restaurants.
    Er is buitenparkeerplaats voor 1 auto.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Afstanden
    Strand: 2 km - Platja de Sa Ràpita
    Luchthaven: 34.8 km - Son Sant Joan, Palma
    Golfbaan: 22.9 km - Golf Son Antem, Llucmajor
    Dorp: 0,001 km - Sa Ràpita
    Treinstation: 38 km - Plaça de l'Estació, Manacor
    Bushalte: 0.160 km - Av. Miramar, Sa Ràpita
    Veerboot: 42.7 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 40.9 km - Hospital de Manacor
    Toeristenvergunning: 1607/2107/ET
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campos

    WeatherAPI.com