Bungalow.Net-

SA CUNIA

Spanje balearen Campos

  • 7
  • 3
SA CUNIA

    Welkom in dit prachtige Mallorcaanse landhuis aan de rand van Campos.
    De accommodatie beschikt over een grote tuin, en groot zwembad van 8 x 5 m met een diepte van 1,20 tot 2,10 m en een ruime zone met 6 ligbedden. Ontspan op het grote terras of geniet van een geweldige barbecueavond op de volledig ingerichte veranda met barbecue.
    Het huis van 170 m2 is gelijkvloers. Het heeft 3 slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche, één met een tweepersoonsbed en één met drie eenpersoonsbedden. Alle zijn uitgerust met airconditioning en verwarming. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er is ook een andere badkamer met bad.
    De rustieke woonkamer is erg gezellig en comfortabel. Het beschikt over een bank, tafel, satelliet-tv, airconditioning en een houtkachel. De keuken met keramische kookplaat heeft alle benodigde kookgerei en beschikt over een eethoek met grote tafel en stoelen. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    De accommodatie biedt volledige privacy en maximale rust. Het appartement ligt op slechts 2 km van Campos, waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft voor uw vakantie: supermarkten, medisch centrum, apotheek, bars, restaurants, winkels enz. In 10 minuten met de auto bereikt u het witte zandstrand Es Trenc, een natuurlijk juweel van de Balearen. In de buurt vindt u ook veel meer stranden en baaien met kristalhelder water.
    De stad Palma ligt op 30 minuten rijden. U kunt bezienswaardigheden bezoeken, deelnemen aan een culturele rondleiding of winkelen. In Palma zijn er verschillende waterparken zoals Westernpark, Aqualand enz. Mis het bezoek niet aan het Palma Aquarium.
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Er is buitenparkeerplaats voor 4 auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Afstanden:
    Strand: 9.5 km - Ses Covetes/Es Trenc
    Luchthaven: 36,7 km - Luchthaven Son Sant Joan
    Golfbaan: 33 km - Marrio Son Antem
    Dorp: 2,1 km - Campos
    Treinstation: 40 km - Treinstation van Palma
    Bushalte: 2.1 km - Campos
    Veerboot: 42 km - Haven van Palma
    Ziekenhuis: 42 km - Ziekenhuis van Manacor
    Toeristenvergunning: VT/101325

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campos

    WeatherAPI.com