Bungalow.Net-

CATLAR 1

Spanje balearen Campos

  • 2
  • 1
CATLAR 1

    Welkom in dit charmante huis, voor 2 personen (+ 2 extra), gelegen in een landelijk wooncomplex aan de rand van Campos.
    Het complex bestaat uit 7 appartementen; daarom zijn de buitenruimten gemeenschappelijk. Er is een zwembad van 11 x 5,5 m met een diepte van 1,20 tot 2,10 m, een oppervlak met 14 ligstoelen, een groot terras, een kleine speeltuin, een grote tuin, een stenen barbecue en een volledig uitgeruste veranda. De woning heeft een klein privé terras uitgerust met een tafel en stoelen.
    Dit gelijkvloerse huis van 40 m2 heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en airconditioning en een eigen badkamer met een douche. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. De twee extra ruimten zijn op een tweepersoonsslaapbank.
    De keuken en de woon-eetkamer zijn in dezelfde ruimte. De woon-eetkamer is voorzien van een slaapbank, een koffietafel, satelliet-tv, een eettafel met stoelen en airconditioning. De volledig uitgeruste keuken heeft een keramische kookplaat.
    Het huis ligt op slechts 6 km van Sa Ràpita, waar u alle diensten kunt vinden: supermarkten, medisch centrum, apotheek, bars, restaurants, winkels enz. Op 10 minuten rijden ligt het witte zandstrand van Es Trenc, een natuurlijk juweel van de Balearen. En om u heen vindt u veel meer stranden en baaien met kristalhelder water. Op slechts 30 minuten rijden ligt Palma, waar u kunt winkelen en alle culturele bezienswaardigheden bezoeken. Dichtbij Palma is er een aquarium en diverse waterparken zoals Western Park en Aqualand.
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    De wasruimte is gemeenschappelijk.
    Raadpleeg de adverteerder voor extra kosten.
    Er is buitenparkeerruimte voor 4 auto's.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Afstanden
    Strand: 8 km - Ses Covetes / Es Trenc
    Luchthaven: 35,2 km - Luchthaven Son Sant Joan
    Golfbaan: 2,5 km - Marriot Son Antem
    Stad: 6 km - Sa Ràpita
    Treinstation: 43,4 km - Palma
    Bushalte: 6.1 km - Sa Ràpita
    Veerboot: 43 km - Palma
    Ziekenhuis: 36,4 km - Hospital de Manacor
    Toeristenvergunning: VT/101323

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campos

    WeatherAPI.com