Bungalow.Net-

SANT BLAI VELL

Spanje balearen Campos

  • 10
  • 5
SANT BLAI VELL

    Welkom in dit prachtige chalet op het platteland in Campos. Het is geschikt voor 10 personen.
    De fantastische buitenruimte bevat een ruim terras, een zwembad van 8m x 4m met een diepte van 1 tot 1,9m, een gemeubileerde veranda en een barbecue. Uitdag uw familie en vrienden op de tafeltennistafel!
    Het huis van 323m2 is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft 5 slaapkamers, 3 op de 1e verdieping (1 met een tweepersoonsbed en 2 met 2 eenpersoonsbedden) en 2 op de begane grond (1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden). Op aanvraag is er een babybedje en een kinderstoel beschikbaar. Er zijn twee badkamers voor algemeen gebruik: 1 op de begane grond met een bad en 1 op de 1e verdieping met een douche.
    De gezellige woon- en eetkamer is voorzien van een bank, satelliet-tv en een eettafel. Op de 1e verdieping is er nog een woonkamer met 2 banken en een tv. De aparte keuken is uitgerust met alle benodigde keukengerei om een heerlijke maaltijd te bereiden. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig. Het hele huis is voorzien van airconditioning.
    Het huis ligt op slechts 3km van Campos, waar u alles vindt wat u nodig heeft tijdens uw verblijf: supermarkt, medisch centrum, apotheek, restaurants, bars, winkels enz.
    Binnen 15 minuten bereikt u met de auto het mooie, fijnkorrelige zandstrand Es Trenc: een van de meest gewaardeerde natuurjuwelen van Mallorca. Dichtbij zijn er veel mooie stranden en baaien met kristalhelder water.
    De hoofdstad Palma ligt op 30 minuten rijden met de auto. Het is de perfecte plek om culturele bezienswaardigheden te bezoeken of om te winkelen. Aan de rand van Palma vindt u het aquatische waterglijbaanpark Aqualand en het Palma Aquarium met meer dan 8.000 dieren van 700 verschillende soorten en meer dan 5 miljoen liter water.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats voor 5 auto's.
    Er is overdekte parkeerplaats voor 1 auto.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Hoewel er directe buren zijn, is de privacy volledig.
    De eigenaar zorgt voor de vogels in de volière.
    AFSTANDEN
    Strand: 9.6 km - Ses Covetes / Es Trenc
    Luchthaven: 37 km - Palma Airport
    Golfbaan: 22 km - Son Antem
    Stad: 3 km - Campos
    Treinstation: 40 km - Station Palma
    Bushalte: 3 km - Campos
    Veerboot: 45 km - Haven van Palma
    Ziekenhuis: 30 km - Hospital de Manacor
    Toeristenvergunning: 595/2016/ET

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campos

    WeatherAPI.com