Bungalow.Net-

CA NA CARME

Spanje balearen Campos

  • 8
  • 4
CA NA CARME

    Welkom in dit prachtige huis voor 8 personen, gelegen aan de rand van Campos.
    U zult van uw tijd genieten in de buitenruimtes van het huis met een mooie tuin, een mooi zoutwater-zwembad van 72 m2 met een diepte van 0,5 tot 1,90 m, een zone met 6 ligstoelen, 3 volledig uitgeruste veranda's en een barbecue om van uw maaltijden te genieten in de buitenlucht.
    Het huis van 300 m2 is verdeeld over 2 verdiepingen. Het heeft 4 slaapkamers; twee op de begane grond (één met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden); en twee op de 1e verdieping (één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden). Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er zijn 3 badkamers in het huis; twee op de begane grond (één met douche en een toilet), en één op de 1e verdieping (met douche en bad). De woonkamer is erg gezellig en mooi ingericht met twee banken, een salontafel en satelliet-tv. De keuken met keramische kookplaat is voorzien van alle benodigde kookgerei. Er is ook een eethoek met tafel en stoelen. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig. Er is airconditioning in de woonkamer en in de slaapkamers.
    Het huis ligt op slechts 5,6 km van Campos, waar u alles kunt vinden wat u tijdens uw vakantie nodig heeft: supermarkten, medisch centrum, apotheek, bars, restaurants, winkels enz. Binnen 15 minuten bent u met de auto bij het witte zandstrand Es Trenc, een natuurlijk juweel van de Balearen. In het gebied vindt u veel meer stranden en baaien met kristalhelder water. Op slechts 30 minuten rijden ligt Palma, waar u culturele bezienswaardigheden kunt bezoeken of winkelen. In Palma zijn er verschillende waterparken zoals Westernpark, Aqualand etc; U kunt ook een bezoek brengen aan het Palma Aquarium.
    Huisdieren, tot 15 kg, toegestaan op het terrein.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Er is buitenparkeerplaats voor 4 auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Afstanden:
    Strand: 16.8 km - Ses Covetes / Es Trenc
    Luchthaven: 37,7 km - Luchthaven Son Sant Joan
    Golfbaan: 26 km - Marrio Son Antem
    Dorp: 5.6 km - Campos
    Treinstation: 33 km - Station van Manacor
    Bushalte: 5.6 km - Campos
    Veerboot: 48 km - Haven van Palma
    Ziekenhuis: 33 km - Hospital Manacor
    Toeristenvergunning: 703/2016

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campos

    WeatherAPI.com