Bungalow.Net-

SON VIDAL

Spanje balearen Campos

  • 10
  • 4
SON VIDAL

    Welkom in dit mooie, rustieke, nieuw gebouwde huis voor 8 personen met een mooi uitzicht op het platteland aan de rand van Campos.
    De buitenruimtes zijn prachtig: ruime tuinzones, een gemeubileerd terras op de 1e verdieping, een gechloreerd 10x5-groot zwembad (0,4-1,85 m diep), tien ligbedden, een gemeubileerde veranda en een BBQ voor kookliefhebbers.

    Een huis van 420 m² groot is verdeeld over 2 verdiepingen en beschikt over 4 slaapkamers met 2 aparte bedden op de 1e verdieping. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en hebben een ensuite badkamer met douche. Een wieg en een kinderstoel kunnen op verzoek worden verstrekt. Naast de ensuite badkamers, heeft het huis twee toiletten (op de grond en op de 1e verdieping).

    Een gezellige woon / eetkamer met airconditioning is een perfecte plek om uit te rusten na een warme stranddag of om een satelliet-tv te kijken. Een volledig ingerichte keuken met een vitro-keramische plaat heeft alle benodigde keukengerei om heerlijke maaltijden te bereiden. Een wasmachine en een strijkijzer met een strijkplank zijn ook beschikbaar.

    Het huis ligt op 6 km van de stad Campos waar u alle voorzieningen vindt: supermarkten, medisch centrum, apotheek, winkels, bars en restaurants. In 15 minuten met de auto bereikt u een zandstrand Es Trenc, een van de beroemdste stranden vanwege haar schoonheid. Andere baaien en stranden met een transparant water zijn ook niet ver van het huis. Palma-stad ligt op 30 minuten afstand. Hier kunt u een perfecte dag doorbrengen met het bezoeken van historische en culturele plaatsen of winkelen. Waterliefhebbers kunnen genieten in het Westernpark, Aqualand of bij het Palma Aquarium.

    Huisdieren zijn niet toegestaan
    Parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor 5 auto's
    Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten
    Evenementen vieren is niet toegestaan
    Vloerverwarming is in het hele huis geïnstalleerd. Het gebruik van de verwarming is inbegrepen van november tot maart. In oktober en april kunt u de vloerverwarming optioneel en tegen een toeslag gebruiken.
    Geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit

    Afstanden:
    Strand: 17 km - Ses Covetes / Es Trenc
    Luchthaven: 38 km - Son Sant Joan Airport
    Golfkamp: 26,4 km - Marrio Son Antem
    Stadscentrum: 6 km - Campos
    Treinstation: 32 km - Palma
    Busstation: 6 km - Campos
    Veerboot: 48.6 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 33 km - Hospital de Manacor

    Toeristenlicentie: 18/2015 / ET Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Campos

    WeatherAPI.com