Bungalow.Net-

CAN CALAFAT

Spanje balearen Can Picafort

  • 6
  • 2
CAN CALAFAT

    Dit is een prachtig huis met privé zwembad voor 6 gasten in Can Picafort. Welkom!
    Deze gelijkvloerse woning heeft 3 comfortabele slaapkamers, twee met tweepersoonsbedden en één met 2 eenpersoonsbedden. Er is 1 badkamer met douche.
    De zitkamer is een leuke plek om een kleine siësta te houden of satelliet-tv te kijken. De aparte eetkamer heeft een grote tafel, zodat u kunt genieten van maaltijden met uw familie. De keuken is goed uitgerust. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Onze gasten houden van het terras waar u kunt ontbijten, genieten van de zon of een barbecue bereiden op de veranda. Het privé zwembad van 9 m2 heeft een diepte van 1,20 meter. Er zijn 6 ligstoelen en 2 parasols. Uw kinderen zullen genieten van het spelen in de enorme natuurlijke tuin met fruitbomen. Op het perceel is er een kippenhok en de eigenaar zorgt voor de dieren. U kunt hun eieren gebruiken voor uw maaltijden. U kunt maximaal 3 auto's parkeren op de patio. Houdt u er rekening mee dat huisdieren niet toegestaan zijn.
    Het fijnkorrelige zandstrand van Can Picafort ligt op ongeveer 900 meter van het huis. Langs de promenade kunt u een lange wandeling maken of wat zelfgemaakt ijs proberen. In de zomer kunt u een mooie boottocht maken naar Formentor. De toeristische boten vertrekken vanuit de haven elke dag tijdens de zomer. In het stadscentrum vindt u tal winkels, bars, restaurants en speeltuinen. Op vrijdag vindt de lokale markt plaats.
    De omgeving is een bezoek waard: bijvoorbeeld de oude binnenstad van Alcúdia en Pollença, het waterpark in Alcúdia, het natuurpark S'Albufera en de grotten Campanet en Artà.
    Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    Afstanden:
    Luchthaven: 65 km
    Zandstrand: 900 m
    Supermarkt: 210 m
    Bank: 210 m
    Golfbaan Alcanada: 11 km
    Veerboot Alcúdia: 12 km
    Toeristenvergunning: 3187

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Can Picafort

    WeatherAPI.com