Bungalow.Net-

BABORD

Spanje balearen Can Picafort

  • 4
  • 2
BABORD

    Welkom in dit charmante huis gelegen dichtbij de zee in Can Picafort. Het is geschikt voor maximaal 4 personen.
    De accommodatie beschikt over een gemeubileerd terras.
    Dit gelijkvloerse huis van 110 m2 heeft twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en een andere met twee eenpersoonsbedden. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er is een badkamer met douche bedoeld voor het hele huis.
    De woonkamer is gastvrij en heeft twee banken, twee fauteuils, een salontafel en satelliet-tv. De eetkamer is uitgerust met een eettafel en stoelen. De aparte keuken met keramische kookplaat is volledig uitgerust. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    De ligging van deze woning is perfect, want alle voorzieningen zijn zeer dichtbij. Het strand ligt op slechts 750 meter afstand. Er wordt elke vrijdag een markt gehouden in Can Picafort, waar u kleding kunt kopen, vers voedsel zoals fruit of groenten, lokale producten enz. Er zijn ook grote supermarkten in de buurt. Als u wilt, kunt u een bezoek brengen aan het ruitercentrum en de omgeving ontdekken tijdens een paardrit. Als u liever voor de stranden kiest met fijnkorrelig wit zand, heeft u verschillende opties dichtbij Port d'Alcúdia en Can Picafort, waar u onder andere watersporten kunt beoefenen zoals windsurfen, kitesurfen of jetskiën. Als u liever wil fietsen, zijn er verschillende routes om te genieten van het Mallorcaanse landschap.
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Raadpleeg de adverteerder voor extra kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Afstanden:
    Strand: 750m - Can Picafort
    Luchthaven: 65 Km - Palma
    Golfbaan: 16 Km - Alcanada
    Stad: 1 Km - Can Picafort
    Treinstation: 15 Km - Sa Pobla
    Bushalte: 500m - Can Picafort
    Veerboot: 12 Km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 8km - Ziekenhuis General de Muro
    Toeristenvergunning: 2252

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Can Picafort

    WeatherAPI.com