SES BAULES

    Modern en prachtig appartement aan het prachtige strand van Cala Galiota, in Colonia de Sant Jordi. Dit is een paradeis van accommodatie waar 4 gasten op het eiland willen verblijven.
    Geniet van een heerlijk ontbijt of een goed glas wijn, terwijl het smelten van blauwe en turquoise kleuren uw ogen verwent. Het grote terras met een gezellige tafel, twee stoelen en twee ligstoelen is daar perfect voor. Denk echter niet dat dat alles is, want na een lange dag zwemmen vlak voor het huis met slechts een handdoek en de parasol, zult u in staat zijn om de prachtige zonsondergang te bewonderen, een droom die uitkomt, direct vanaf het terras van het appartement.

    Binnen verrast dit appartement op de eerste verdieping met zijn frisse, vernieuwde en op de een of andere manier maritieme stijl, met name de functionele open ruimte met woon- en eetgedeeltes en de keuken, allemaal samen. De eenvoudige woonkamer is onvergelijkbaar dankzij het indrukwekkende uitzicht op zee en het eindeloze horizon terwijl u tv kijkt. De keuken is ook een juweel. Het komt langs de hele muur met grote werkbladen en veel opbergruimte, zodat u uw beste gerechten kunt bereiden op de inductieplaat, in de oven of in de professionele magnetron. Er is een mooie badkamer naast, met een douche met stenen op de vloer, en dan de slaapkamers. U vindt hier een tweepersoonsbed, kast en ruimte voor een kinderbedje en een kinderstoel, en de andere beschikt over een bed op wieltjes en uitgang naar het terras. Beide tellen met een ventilator en een elektrische radiator. Het wasgedeelte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank bevindt zich op het terras.

    Het appartement is gelegen in het rustigste gedeelte van Colonia de Sant Jordi, vlak bij de vuurtoren en de promenade die langs het hele dorp langs de zeestraten loopt. Het rotsachtige en zandstrand van Cala Galiota ligt op slechts enkele meters afstand. Een centrum van de stad, met een grote verscheidenheid aan restaurants waar verse vis wordt geserveerd, evenals bars en andere diensten, is ook heel dichtbij. Het grote zandstrand van Colonia de Sant Jordi ligt op ongeveer 600 meter afstand.

    Opmerking: We accepteren geen gasten jonger dan 25 jaar, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.

    Huisdieren zijn niet toegestaan
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

    Afstanden
    Strand: 0,005 km - Colonia de Sant Jordi
    Luchthaven: 45,9 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 34.1 km - Golf Son Antem
    Woonplaats: 0,001 km - Colonia de Sant Jordi
    Treinstation: 41,9 km - Manacor
    Bushalte: 0.650 km - Colonia de Sant Jordi
    Veerboot: 56.4 km - Puerto de Palma
    Ziekenhuis: 36 km - Hospital de Manacor


    Toeristenlicentie: L12E8150

    De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Colònia De Sant Jordi

    WeatherAPI.com