Bungalow.Net-

CAN BARRERA

Spanje balearen Costitx

  • 6
  • 3
CAN BARRERA

    Geniet van het Mallorcaanse platteland in dit mooie traditionele huis met privé zwembad in Costitx, geschikt voor 6 personen. Geniet van het platteland en de Mallorcaanse landelijke omgeving in deze prachtige finca van 5447 m2. De accommodatie beschikt over een prachtig privé zwembad van 6,1 x 3,3 meter met een diepte van 1,5 meter. Op het terras er omheen kunt u op een van de 4 ligbedden zonnebaden. Er is ook een dineerruimte voor 6 personen om te lunchen onder de parasol of om te genieten van een heerlijk diner onder de Mallorcaanse sterren. Het perceel is omheind en er zijn buren in de omgeving.
    Het huis van 200 m2 is gelijkvloers. Als u de accommodatie betreedt, zal u zich thuis voelen dankzij de licht en medditerane sfeer. De woonkamer heeft een bank en een fauteuil waar u een film kunt kijken dankzij de satelliet-tv of de Wi-Fi-verbinding. Het staat in dezelfde ruimte als de eetkamer uitgerust met een tafel voor 6 personen. Het beschikt ook over airconditioning. De aparte keuken heeft een keramische kookplaat en alle apparatuur die nodig zijn om tijdens uw vakantie te koken, samen met een tafeltje met stoelen om samen te koken. De drie slaapkamers zijn ingericht in dezelfde vreugdevolle stijl. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een kast, is voorzien van airconditioning en heeft uitzicht op de tuin. De tweede is uitgerust met twee eenpersoonsbedden, een kast, een ventilator en uitzicht op de tuin. De laatste heeft ook twee eenpersoonsbedden, een ventilator en een kledingrek, ook met uitzicht op de tuin. Er zijn twee mooie badkamers, beide met douche. Als u met een baby reist, zijn er ook een babybed en een kinderstoel beschikbaar. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Dit huis ligt zeer dichtbij het dorp Costitx, waar u de authentieke Mallorcaanse geest ontdekt. U vindt de basisdiensten in het dorp, maar er zijn nabijgelegen steden zoals Inca of Sineu, waar u alles vindt wat u nodig heeft om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf. In Costitx kunt u Observatorio Astronómico de Mallorca, de archeologische site van Son Corró, Sa Sínia, de kerk van Santa Maria de Canarrossa of s'Aljub bezoeken. Ca'n Picafort is het dichtstbijzijnde strand met kristalhelder water en fijnkorrelig zand, ideaal voor een leuke dag met uw geliefden.
    Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Er is buitenparkeerplaats voor 6 auto's
    Er is overdekte parkeerplaats voor 1 auto buiten
    Vanwege de ligging van Costitx in het midden van het eiland hoort u misschien wat vliegtuigen.
    Afstanden
    Strand: 28.7 km - Ca'n Picafort
    Luchthaven: 33,7 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 34 km - Reserva Rotana
    Dorp: 2.4 km - Costitx
    Treinstation: 9.9 km - Sineu
    Bushalte: 2.4 km - Costitx
    Veerboot: 42,3 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 8,4 km - Hospital Comarcal d'Inca
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Costitx

    WeatherAPI.com