Bungalow.Net-

HIBISCUS

Spanje balearen Crestatx

  • 6
  • 3
HIBISCUS

    Deze gezellige en rustieke villa ligt op een prachtige plaats in het noorden van het eiland. Het heeft een eigen zwembad en een prachtige tuin. Welkom!
    De gelijkvloerse accommodatie van 110 m2 heeft 3 slaapkamers en is ideaal voor families of vrienden. Een van de slaapkamers is voorzien van een tweepersoonsbed; de andere hebben eenpersoonsbedden. Er zijn 2 badkamers met een bad. Op aanvraag zijn er ventilators beschikbaar!
    Op de comfortabele bank in de woonkamer kunt u een goed boek lezen, tv kijken of gewoon ontspannen. Er is satelliet-tv en airconditioning in de woonkamer. De aparte keuken is goed uitgerust met broodrooster, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, bestek, kookgerei, koelkast met vriezer enz. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig. U kunt uw auto gratis op de straat voor het huis parkeren.
    De accommodatie beschikt over een mooie tuin met een fontein! Geniet van een barbecue met vrienden, van een duik in het zwembad of van zonnebaden. De veranda van ca. 18 m2 is ingericht met een houten tafel en zitplaatsen voor 6 personen. Op het gazongebied van 200 m2 hebben uw kinderen genoeg ruimte om te spelen. Het privé zwembad heeft een grootte van 12 meter x 4 meter. U heeft directe buren aan de achterkant van het huis, maar maakt u zich geen zorgen, de villa en zijn voorzieningen zijn volledig privé. Niemand kan in de tuin kijken, omdat de tuin perfect beschermd is door struiken en bomen.
    Het dichtstbijzijnde dorp is Sa Pobla, waar u supermarkten, restaurants, bars, apotheken, het treinstation en een medisch centrum vindt.
    Het noorden van Mallorca heeft veel leuke plekken zoals het zandstrand van Capellans in Can Picafort. Het fijnkorrelige strand is perfect voor peuters vanwege de matige deining. Er is een goed paella restaurant en een bar / restaurant in Capellans waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de zee terwijl u eet. Bezoek ook het rustige zandstrand Playa de Muro, Puerto de Pollença, Playa de Formentor of Son Serra de Marina.
    Houdt u van buiten sport? Er zijn veel leuke wandel- en fietsroutes in de buurt van het huis, zoals de bronnen Ses Fonts Ufanes, de bergen Sa Talaia en Puig de Sant Martí of de baai Coll Baix. Mis niet de oude steden Alcúdia en Pollença met hun geplaveide straten en smalle steegjes!
    Afstanden:
    Strand (Can Picafort): 16 km
    Dorpscentrum (Sa Pobla): 4 - 5.5 km
    Luchthaven (Son Sant Joan): 50,8 km
    Openbaar medisch centrum (PAC Sa Pobla): 4,5 km
    Openbaar ziekenhuis (Inca): 14,6 km
    Golfbaan (Pollença): 7 km
    Treinstation (Sa Pobla): 4.9 km
    Puerto de Alcúdia: 14,1 km
    Palma centrum: 47,4 km
    Toeristenvergunning: 3219

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Crestatx

    WeatherAPI.com