Bungalow.Net-

RISSAGA

Spanje balearen Es Barcares

  • 6
  • 3
RISSAGA

    Welkom in deze prachtige villa dichtbij Es Barcares, Alcudia. Het is geschikt voor 6 personen en biedt het comfort waardoor u van uw vakantie maximaal kunt genieten.
    Het huis beschikt over een prachtige privétuin van 64 m2 met gras op een omheind terrein, waardoor het de ideale plek is voor kinderen om veilig te spelen. Het heeft ook een gemeubileerde veranda waar u rustig kunt eten evenals een stenen barbecue. De privacy van de accommodatie is gedeeltelijk en u kunt uw auto zonder problemen parkeren in de omgeving van het huis.
    De woonkamer met open haard en eetkamer bevinden zich in dezelfde ruimte. In de woonkamer kunt u genieten van de zeebries terwijl u ontspant op een van de banken en naar satelliet-tv kijkt (Engelse of Duitse zenders) of gewoon een boek leest. De keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft inclusief een elektrische kookplaat, zodat u uw favoriete gerechten kunt bereiden. De wasmachine en droger zijn te vinden in de garage.
    Het huis van 120 m2 met 3 verdiepingen is ideaal voor families of groepen vrienden. Alle 3 slaapkamers hebben inbouwkasten, 2 zijn uitgerust met een tweepersoonsbed en toegang tot een klein terras, terwijl de derde 2 eenpersoonsbedden heeft. Er is airconditioning in de slaapkamers. Een van de slaapkamers met een tweepersoonsbed bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een eigen badkamer; de andere twee bevinden zich op de eerste verdieping. De accommodatie heeft in totaal 3 badkamers met bad, één op elke verdieping en 1 toilet op de begane grond. Er is airconditioning in de slaapkamers en in de woonkamer.
    De locatie van het huis is perfect vanwege de rust en de nabijheid van zowel de zee als allerlei voorzieningen. In de haven van Alcudia en de stad Alcudia vindt u allerlei restaurants, supermarkten en andere diensten. Er is ook een ruime keus aan bars en cafés om iets te drinken. Dinsdag en zondag zijn marktdagen in Alcudia en de stad wordt dan een bruisende, levendige plaats. Naast de haven moet u ook de oude Romeinse ruïnes bezoeken, waar u een mooi amfitheater kunt zien.
    Het gebied staat ook bekend om de hoge kwaliteit van de stranden en baaien, zoals: Formentor, Manresa, Alcanada, het strand van Alcudia enz. Geniet van de zon op het zandstrand, in de zee afkoelen of maak een lange wandeling op het strand. De baai van Cala San Vincent en Pollença met de Calvari zijn ook mooi.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.
    Het is niet toegestaan om evenementen in het pand te houden.
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Afstanden:
    De dichtstbijzijnde stad (Alcudia): 2,5 km
    Zandstrand (Sa Marina): 1 km
    Rotsstrand (Es Barcares): 120 m
    Golfbaan (Golf Alcanada): 7.3 km
    Luchthaven (Son Sant Joan): 61,5 km
    Ziekenhuis (Inca): 25.9 km
    Treinstation (Sa Pobla): 16,8 km
    Busstation (Alcudia): 800 m
    Veerboot (haven van Alcudia): 5,2 km
    Toeristenlicentie: 3189

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Es Barcares

    WeatherAPI.com