Bungalow.Net-

Apartments XARUS 1

Spanje balearen Es Barcarès

  • 3
  • 2
Apartments XARUS 1

    Welkom bij dit fantastische appartement aan zee in es Barcarés, in het noorden van Alcudia. Het heeft een capaciteit voor 3 personen.
    Het bevindt zich op de begane grond van een gebouw met twee verdiepingen en beschikt over een grote veranda omringd door prachtige Mallorcaanse steen, waar u kunt genieten van een heerlijk ontbijt of een heerlijke maaltijd in de buitenlucht met een zeebriesje na een lange dag op het rotsachtige strand, slechts een paar stappen weg. Als je terugkomt, heb je een buitendouche voor het geval je het zout wilt afwassen voordat je het huis binnengaat.

    Binnen vind je een geweldige woonkamer met airconditioning waar je kunt ontspannen op de bank terwijl je naar de Smart-TV kijkt of naar een cd luistert; een ruime woonkeuken met een gasfornuis, oven, magnetron en nog veel meer; een onafhankelijke wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank; een badkamer met een badkuip; en twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed, een kast en ruimte voor een babybedje en een kinderstoel en de andere met een eenpersoonsbed en een dressoir voor de kleding.

    Es Barcarés is een rustige zomerlocatie van Alcudia, waar het ondanks de kleine voorzieningen nog steeds een bevoorrechte omgeving is dankzij het nabijgelegen rotsachtige en zandstrand van Morer Vermell en het enige restaurant van deze urbanisatie. Andere paradijselijke zanderige baaien zoals Sant Joan en Mal Pas zijn ook erg dichtbij. Wat de diensten betreft, biedt Alcudia allerlei soorten supermarkten, winkels, restaurants, cafés en verbazingwekkende plaatsen zoals de middeleeuwse muur of de traditionele rommelmarkt die op dinsdag en zondag plaatsvindt. U kunt genieten van een excursie naar sa Talaia de Alcudia, een niet erg hoge piek waar u een spectaculair uitzicht op de baai kunt bewonderen.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.

    Afstanden
    Strand: 0.400 km - Playa des Morer Vermell
    Luchthaven: 64.8 km - Son Sant Joan
    Golfterrein: 6 km - Alcanada
    Gemeente: 1.2 km - Alcúdia
    Treinstation: 16,2 km - Sa Pobla
    Bushalte: 1,2 km - Alcúdia
    Veerboot: 5 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 31.4 km - Hospital Comarcal de Inca

    Toeristenlicentie: L12E9027

    Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Es Barcarès

    WeatherAPI.com