SA VISTA

    Welkom bij dit huis met prachtig uitzicht aan de rand van s'Horta. Dit huis is geschikt voor 6 personen.
    De accommodatie heeft een zwembad van 5mx10m (stijgt langzaam van 0,80 tot 2m), 6 ligbedden, 2 gemeubileerde veranda's, een barbecue en een spectaculair uitzicht.
    Het huis van 257m2 is gelijkvloers. Er zijn 3 slaapkamers: 1 met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een bad en 2 slaapkamers elk met twee eenpersoonsbedden. Op aanvraag is er een babybed en een kinderstoel beschikbaar. Er is een gastentoilet en een andere badkamer met douche en bad.
    De gezellige woon- en eetkamer is voorzien van 2 banken, een satelliet-tv, een open haard en een groot raam waaruit u een spectaculair uitzicht heeft. Er is een eettafel met stoelen. De aparte keuken met gasfornuis is uitgerust met alle benodigde keukengerei om tijdens uw verblijf een heerlijk gezinsdiner te bereiden. Er is ook een wasmachine en strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Het hele huis en zijn omgeving ademen rust en stilte. Het is de perfecte plek om te genieten van een ontspannen vakantie in de natuur. Het huis ligt op slechts 2 km van s'Horta, waar u basisproducten voor uw vakantie vindt. Op 15 minuten rijden liggen de prachtige zandstranden van het Natural Parc Mondragó, of het lange, beroemde strand Es Trenc kunt u bereiken in 20 minuten. Het bekende toeristische dorp Cala d'Or ligt op slechts 6 km afstand. Het biedt een breed scala aan activiteiten, winkels en restaurants. De golfbaan Vall d'Or ligt op slechts 4,5 km afstand.
    Opmerking: Wij kunnen de gasten onder de 20 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats voor 4 auto's.
    Het houden van feesten en evenementen is niet toegestaan.
    Wisseldag (check-in en check-out) op zaterdag.
    Afstanden
    Strand: 5.66 km - Cala Marçal, Portocolom
    Luchthaven: 56,6 km - Palma
    Golfbaan: 2.3 km - Vall d'Or
    Stad: 2 km - s 'Horta
    Treinstation: 25 km - Manacor
    Bushalte: 1,7 km - Horta
    Veerboot: 62 km - Palma
    Toeristenvergunning: 1258/ET

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Felanitx - S'horta

    WeatherAPI.com