Bungalow.Net-

CORSO

Spanje balearen Felanitx

  • 8
  • 4
CORSO

    Welkom bij dit prachtige typische dorpshuis met een tuin, gelegen in Portocolom, dichtbij de zee, waar 8 gasten zich thuis zullen voelen. Dit huis beschikt over een mooi gazon, hangmatten waar u kunt ontspannen en zonnebaden, en verschillende terrassen en veranda's rond het huis. Een buitendouche is ideaal om uzelf snel te verfrissen na een lange dag op het strand. Later kunt u een lekkere barbecue bereiden met uw geliefden.
    De accommodatie is verdeeld over drie woonlagen, met drie woonkamers, vier slaapkamers met kledingkast en twee badkamers.
    Op de begane grond is er een woonkamer met grote ramen, waar u kunt ontspannen terwijl u naar de satelliet-tv kijkt. Er is een tweede woonkamer met een mooie eetruimte, de goed uitgeruste keuken met gasfornuis die de typische Majorcan-stijl heeft behouden en een badkamer met douche. Drie van de vier slaapkamers bevinden zich ook op deze verdieping, waarvan één is uitgerust met een tweepersoonsbed en twee met twee eenpersoonsbedden. Twee van hen hebben toegang tot een mooi gemeubileerd terras. Als u met uw baby komt, verstrekken wij een kinderbed en een kinderstoel.
    Boven bereikt u het aangebouwde gedeelte van het huis, waar er nog één woonkamer met tv is, waar u wat tijd voor zichzelf heeft, met een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met een bad.
    Op de 1 verdieping is er een aparte wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    In Portocolom zijn de oude vissershaven en de mytische kerk bewaard gebleven, het oudste deel van de stad. Aan de andere kant van de haven vindt u het moderne gebied, met meer diensten, vermaak dag en nacht in de restaurants, bars en pubs. Er is ook een breed scala aan zandstranden en kleine baaien dichtbij waar u nog steeds de traditionele sfeer van dit deel van het eiland kunt voelen. Elke ochtend kunt u nog kleine boten zien die uit de baai naar de zee varen. Als u van golf houdt, bent u op de perfecte plek. U kunt een balletje slaan op de Vall d'Or golfbaan, in s'Horta.
    Voor bijkomende kosten neem contact op met de adverteerder.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het huis beschikt over 5 ventilators.
    Afstanden:
    Strand: 1,3km - Playa de Cala Marçal, Portocolom
    Luchthaven: 57.7km - Son Sant Joan, Palma
    Golfbaan: 4.7km - Vall d'Or Golf, S'Horta
    Dorp: 0.001km -Portocolom
    Treinstation: 24.9km - Plaza de la Estación, Manacor
    Bushalte: 0.450km - C / Vapor de Sanuteri, Portocolom
    Veerboot: 68,1km - Puerto de Palma
    Ziekenhuis: 26.5km - Hospital de Manacor
    Borg: €300,-
    Verwarming (april - mei): €5,- per nacht (optioneel)
    Eindschoonmaak (april - oktober): €100,- per verblijf (verplicht)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Felanitx

    WeatherAPI.com