Bungalow.Net-

ACOLLIDORA

Spanje balearen Felanitx

  • 6
  • 3
ACOLLIDORA

    Dit moderne huis ligt in Porto Colom in het oostelijke deel van Mallorca en biedt plaats aan 6 personen. Het comfortabele terras kan worden gebruikt voor heerlijke avonden met vrienden nippend aan een glaasje wijn. Er is een portable barbecue beschikbaar voor het geval u een maaltijd buiten wilt bereiden.
    De woon-eetkamer met Smart-TV staat in open verbinding met de keuken en is ingericht in een vrolijke en moderne stijl. De keuken met een keramische kookplaat is goed uitgerust met alle benodigde keukengerei. Op deze verdieping zijn er twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden, beide hebben toegang tot een balkon. Er is een apart toilet en een badkamer met een douche. Een kinderbed en kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. In de wasruimte vindt u een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. De derde slaapkamer met twee eenpersoonsbedden is erg ruim, maar kan alleen via een wenteltrap worden bereikt. Omdat het zich op de zolderverdieping bevindt, heeft u geen volledige privacy. U heeft drie ventilators tot uw beschikking.
    In de omgeving van dit prachtige huis vindt u vele idyllische stranden zoals Cala Marsal, Cales de Mallorca, Cala D'Or en Cala Sa Nau. Porto Colom zelf is een zeer romantisch stadje waar al eeuwenlang werd gevist. U kunt nog steeds de vissers zien die 's ochtends uitvaren. Natuurlijk kunt u hier verse vis proberen die op duizend manieren is bereid. In Porto Colom zijn er supermarkten en alle noodzakelijke diensten voor uw verblijf. De buurdorpen Santanyí en Ses Salines zijn beroemd om de productie van Sal D'Es Trenc.
    LET OP: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten
    Huisdieren zijn niet toegestaan
    Het houden van evenementen is niet toegestaan
    Afstanden:
    Strand: 1,6 km - Cala Marçal
    Luchthaven: 57.2 km - Son Sant Joan
    Golf: 4,3 km - Golf Vall d'Or
    Stadscentrum: 0,001 km - Porto Colom
    Treinstation: 22,9 km - Estació de Manacor
    Bus: 0.220 km - Carrer d'En Cristòfol Colom
    Veerboot: 66.8 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 24.6 km - Hospital de Manacor
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Felanitx

    WeatherAPI.com