Bungalow.Net-

MUNGI VELL

Spanje balearen Felanitx

  • 7
  • 3
MUNGI VELL

    Deze moderne finca met privé zwembad in S'Horta, op slechts 4 km van het prachtige Cala Ferrera met fijn zand, is geschikt voor maximaal 7 personen.
    Neem een duik in het privézwembad, geniet van een barbecue met vrienden, ontspan op een van de zes ligstoelen, vier geweldige avonden met uw geliefden - in dit huis wordt uw droom van de perfecte mediterrane vakantie werkelijkheid! Het zwembad van 7m x 4m heeft een gelijke diepte van 1,8m. Na een dag op het strand is het heerlijk om af te koelen bij de buitendouche. Verschillende terrassen en een tuin met palmbomen en bloemen bieden de ideale plek voor familiebijeenkomsten. Het perceel is omheind en er zijn geen directe buren, zodat u van complete privacy geniet.
    Het huis bestaat uit een hoofdgebouw en een appartement dat alleen van buiten toegankelijk is (via een trap).
    In de woonkamer van het hoofdgebouw kunt u een film kijken op de satelliettelevisie, naar muziek luisteren of samen eten, want er is een eetkamer naast de woonkamer. De keuken is volledig uitgerust en biedt een vaatwasser en een gasfornuis, dus u kunt uw favoriete gerechten heel makkelijk bereiden. Er is een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank in een van de badkamers. Op de begane grond is er een badkamer met douche. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, elk met twee eenpersoonsbedden, kledingkast en een eigen badkamer met bad of douche. Een kinderbedje, een kinderstoel en een extra bed zijn op aanvraag beschikbaar.
    In het bijgebouw is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, airconditioning, een kledingkast en een eigen badkamer met een douche en een bidet. De keuken in dit gebouw is maar uitgerust met een gasfornuis, een ontbijtbar en een koelkast. Het staat in open verbinding met de woonkamer met een bank en een tv. Zowel het hoofdgebouw als het bijgebouw hebben centrale verwarming, behalve twee badkamers.
    Logeren op het platteland, maar tegelijkertijd dichtbij het strand is mogelijk in deze finca. Met de auto kunt u Cala Sa Nau, de prachtige stranden van Cala D'Or, Cala Marçal of Cala Mondragó met zijn natuurpark verkennen. In het vissersdorpje Portopetro kunt u een aangename wandeling maken langs de haven en de kleine boten bekijken. Supermarkten, winkels, restaurants en bars vindt u in Cala D'Or of in Felanitx met een zeer authentieke sfeer. Met de fiets kunt u de route van het klooster van San Salvador volgen met een panoramisch uitzicht op het platteland en de omliggende dorpen.  De golfbaan Vall D'Or ligt op minder dan 5 km afstand.
    Neem voor eventuele extra kosten contact op met de adverteerder.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerruimte voor 1 auto.
    Afstanden:
    Strand: 2,7 km - Cala Sa Nau
    Luchthaven: 55.2 km - Son Sant Joan, Palma
    Golfbaan: 4,7 km - Vall d'Or Golf, S'Horta
    Dorp: 2 km - S'Horta
    Treinstation: 27,1 km - Plaça de l'Estació, Manacor
    Bushalte: 2,5 km - S'Horta
    Veerboot: 63.3 mi - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 27,9 km - Ziekenhuis van Manacor
    Electriciteit (januari - december): €12,- per nacht (verplicht)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Felanitx

    WeatherAPI.com