Bungalow.Net-

BATLE DE BONAVISTA

Spanje balearen Felanitx

  • 5
  • 3
BATLE DE BONAVISTA

    Welkom bij dit huis met privé zwembad op het platteland voor 5 personen. Het is de perfecte plek voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige vakantie.
    Dit huis met ongelooflijk uitzicht op de bergen en de zuidelijke kust van Mallorca heeft 3 slaapkamers: twee met een tweepersoonsbed en één met een eenpersoonsbed. Er zijn twee badkamers. Er zijn ventilatoren beschikbaar voor de zomer, centrale verwarming en een open haard.
    De keuken, woon- en eetkamer zijn in dezelfde ruimte. In de woonkamer kunt u ontspannen op de comfortabele banken terwijl u naar satelliet-tv kijkt of op het internet surft. De keuken is uitgerust met blender, magnetron, koelkast, gasfornuis en oven, koffiezetapparaat, broodrooster, perser, waterkoker en nog veel meer. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    De accommodatie beschikt over een terras waar u van het fantastische uitzicht kunt genieten. Zwemmen in het zwembad van 8 x 3.75 meter, zonnebaden, barbecueën of ontbijten met uw familie in de buitenlucht - zijn allemaal mogelijk! Daarnaast is het huis milieuvriendelijk, omdat het zonnepanelen heeft.
    Het huis ligt op 6 km van Felanitx, waar u supermarkten, bars, restaurants, winkels, apotheek, medisch centrum enz. vindt.
    Met de auto kunt u gemakkelijk naar het strand van Portocolom, het Mondragó Natuurpark, Es Trenc (natuurlijk strand) of Colònia de Sant Jordi, waar u vele diensten vindt. De stad Palma ligt op slechts 46 km van het huis; daar vindt u een geweldig recreatief aanbod dat cultuur, geschiedenis en moderniteit omvat.
    Afstanden:
    Dichtstbijzijnde zandstrand (Porto Colom): 9,6 km
    Pinautomaat, supermarkt, restaurants, bars, apotheek, dokter (Felanitx): 6 Km.
    Luchthaven: 50,3 km
    Ziekenhuis (Manacor): 19 km
    Golfbaan (Golf Vall d'Or): 4,4 km
    Treinstation (Manacor): 17,3 km
    Veerboot (Palma): 60 km
    Palma centrum: 58,2 km
    Toeristenvergunning: VTV 0456

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Felanitx

    WeatherAPI.com