Bungalow.Net-

TOFOLET

Spanje balearen Fornalutx

  • 2
  • 1
TOFOLET

    Dit huis ligt op een van de mooiste plekjes in de Tramuntana in het noordwesten van Mallorca, dichtbij Fornalutx en is geschikt voor 2 tot 4 personen.
    De accommodatie beschikt over veel mooie buitenhoeken om een barbecue te hebben, een boek te lezen of te ontspannen. Er is een privé zoutwater-zwembad van 8 x 3 m met een diepte van 1,2 m tot 1,9 m, waar u het fantastische uitzicht over de bergen kunt bewonderen tijdens het baden.
    Deze betoverende gelijkvloerse accommodatie heeft een oppervlakte van 115 m2. Het is ingericht met warme kleuren en rustieke details, waardoor u zich gelijk thuis voelt. Er is een uitnodigende zit-eetkamer met airconditioning, waar u van lange gesprekken met uw geliefden kunt genieten. Verder heeft deze kamer een tweepersoonsslaapbank, een satelliettelevisie en een open haard. De open keuken met inductie kookplaat is volledig uitgerust. Er is een slaapkamer voorzien van een tweepersoonsbed (2 m x 2 m) en een eigen badkamer met douche. Als u met een baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel verstrekken. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    De rust en de idyllische omgeving zijn waarschijnlijk de voornaamste reden waarom u van uw verblijf bij deze accommodatie zal genieten weg van het dagelijkse leven. Het kleine dorp Fornalutx heeft minder dan 400 inwoners en werd opgenomen op de een werelderfgoedlijst van de Unesco. De omgeving van het huis is erg leuk waar het fijn is om te wandelen of een fietstocht te maken.
    In Sóller vindt u winkels en restaurants. Er is een spoorlijn tussen Sóller en Palma de Mallorca, de Ferrocaril de Sóller, een historische trein die langs weelderige landschappen en de bergen leidt. Probeer ook de kleine, maar zeer smakelijke garnalen in Puerto de Sóller.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerruimte voor 3 auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Afstanden:
    Zandstrand: 6 km - Puerto de Sóller
    Luchthaven: 39km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 25 km - Son Termens
    Dorp: 0.2 km- Fornalutx
    Treinstation: 4 km - Sóller
    Bushalte: 0.4 km - Fornalutx
    Veerboot: 36 km - Palma de Mallorca
    Ziekenhuis: 35 km- Son Espases
    Toeristenvergunning: ET/2842

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Fornalutx

    WeatherAPI.com