Bungalow.Net-

CITRINO

Spanje balearen Inca

  • 6
  • 3
CITRINO

    Deze prachtige villa beschikt over een privé zwembad en een tuin en ligt in Inca. Het is geschikt voor 6 personen. Onze gasten hebben toegang tot een privé zwembad van 8 m x 4 m met een diepte van 1 m tot 1,9 m. Omgeven door een terras met zes ligstoelen en een verzorgde tuin, is het een heerlijke plek om tijd door te brengen met uw familie. Er is een buitendouche waar u zichzelf kunt verfrissen. In de tuin vindt u verschillende fruitbomen en afhankelijk van het seizoen kunt u verse citroenen, sinaasappelen en vijgen plukken; evenals amandelen, laurier en rozemarijn voor koken. Op de ruime veranda kunt u een smakelijke barbecue bereiden of een pizza bakken in de houten oven. Naast de veranda is er een eenvoudig uitgeruste keuken met airconditioning, open haard, koelkast en gasfornuis. Bij de ingang is er een veranda en 's avonds hoort u de kikkers zachtjes kwaken. Deze geweldige villa ligt aan de rand van Inca, het perceel is omheind en er zijn meerdere buren.
    Het interieur combineert moderne apparatuur en antieke elementen zoals de stenen muur in de woonkamer. Deze kamer is voorzien van airconditioning en staat in open verbinding met de eethoek. De keuken is volledig uitgerust en biedt alles wat u nodig heeft om een maaltijd te bereiden, inclusief een keramische kookplaat. De wasruimte, gelegen op het terras, heeft een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Dit mooie huis is ideaal voor zes gasten en beschikt over twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met een eenpersoonsbed, alle uitgerust met airco en kledingkast. Een van de slaapkamers met tweepersoonsbed heeft een eigen badkamer met douche. Als u met een baby reist, is er een kinderbed en maximaal twee kinderstoelen beschikbaar. Houd er rekening mee dat de open haard in de slaapkamer met een eenpersoonsbed niet kan worden gebruikt. Er is ook een andere badkamer met bad en douche.
    Deze charmante accommodatie ligt op slechts drie kilometer van de stad Inca, waar u alles vindt wat u nodig heeft om uzelf te verzorgen tijdens uw vakantie. Op het L'Angel plein van Inca kunt u 's avonds een drankje nuttigen. Als u zin heeft in lekker eten, probeer de authentieke kelderrestaurants waar zelfgemaakt eten wordt geserveerd. Donderdag vindt de markt plaats waar u vers fruit en groenten, kleding, ambachtelijke producten en souvenirs kunt kopen. Inca ligt heel dicht bij de Sierra de Tramuntana, waar u de natuur en kleine dorpjes van Mallorca kunt verkennen, zoals Mancor de la Vall, Valldemossa, Sóller en Fornalutx.
    Op 30 minuten rijden ligt de noordkust met droomachtige stranden, zoals Can Picafort, Playa de Muro en Puerto de Alcúdia, allemaal gezinsvriendelijke en fijnkorrelige zandstranden. Als u van sport houdt, kunt u watersporten beoefenen, golfen in Pollensa, fietsen en wandelen in de bergen.
    Opmerking: De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Er is een grill in de keuken, die niet geschikt is voor een barbecue. U vindt een draagbare barbecue in het huis om een lekkere barbecue te bereiden.
    Afstanden:
    Strand: 25,5 km - Puerto de Alcúdia
    Luchthaven: 32,6 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 24,5 km - Pollensa
    Dorp: 2,8 km - Inca
    Treinstation: 3,5 km - Inca
    Bushalte: 3,5 km - Calle Rei Jaume I, Inca
    Veerboot: 29,7 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 3 km - Inca
    Borg: €300,-
    Electriciteit (januari - december): €0,22 per KW (verplicht)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Inca

    WeatherAPI.com